29.12.12

Blog Berbaju Baru ^^,

Author : Nabila Medan Time : 12/29/2012 05:42:00 PM Total Comment : 28 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang


Hello? Hurmmm.. Haaaa... Huuuuu.. Macam mana dengan perubahan baru ni? Sebenarnya saja je nak tukar, walaupun idea takada. Tapi diri memaksa! Argghhh!! Memang tak terdaya nak melawan. Akhirnya , habis jahanam blog ni nabila kerja kan --"

Blog sebelum ni nampak simple dan nampak lebih matang sikit kan? Blog baru ni? Haihh! Nampak macam kebudak-budakkan pulak. Sehari dua lepas edit blog ni memang rasa lain macam sikit , sebab tiada lagi pink! Serius rasa lain. Sobsob. Takkan nak tukar lagi? Senarai blog customer ada lagi dekat senarai waiting list. Ishh. Takboleh jadi, terpaksalah terima. Haha.

Blog yang sekarang ni mungkin nampak lebih simple kan? Dan harap ringan lah macam selalu. Hehe. Benda-benda yang tergantung kat blog pun nabila dah delete. Dah tampal semuanya kat sidebar, takada la nampak sesak sangat. 

Okay itu je pun , bagi la komen dengan blog baru ni ye? Nak pergi siapkan tutorial yang blogger request pulak lepas ni. Malam nanti baru sambung edit blog orang. Korang komen tau? ;p

28 comments

Saturday, December 29, 2012 5:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

menarik juga la nabila...sha suka ada bah pink tu...hehe

Saturday, December 29, 2012 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comel design baru nih ... Erm .. Betul gak kan ? Nampak kebudakkan siket . Tp , ohsem ! Takdak pink ? Bukan pink ke tuh ? (oh , adakah aku buta warna?) Cuma kearah peach siket kan ? :)

Saturday, December 29, 2012 6:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel lah blog ni. Alia suka blog yang tenang n nampak kebudak-budakan. Sesuai lah dengan alia . hee^^ Editkan boleh ? hehe ^^ *tak malu*

Saturday, December 29, 2012 6:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

NMPAK CAM BUDAK2 AG CUTE .. HOHOHO

Saturday, December 29, 2012 6:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

nicee~ ^^ simple n kemas., hihi cantik., ^^

Saturday, December 29, 2012 7:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

lawanya blog . hehe :)

Saturday, December 29, 2012 7:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

hobi awak tuka template eh? haha

Saturday, December 29, 2012 7:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila, jom join ga akak : http://www.anisempoi.com/2012/12/22th-birthday-giveaway.html

^_^

Saturday, December 29, 2012 7:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik..
lagi kemas :D

Saturday, December 29, 2012 7:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik lah blog nie nabila!

Saturday, December 29, 2012 7:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik :)

Saturday, December 29, 2012 7:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

@sHaRiNa eLyaNa pink takbanyak sgt. huhu. lebih ke warna peach. TQ :)

Saturday, December 29, 2012 7:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Aina Sofea ha'ah. warna lebih kearah peach sikit ;p

Saturday, December 29, 2012 7:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@alia syuhada hehe. insya-Allah ;p

Saturday, December 29, 2012 7:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@dEdEQ dE wIshEs ye ke? Harhar :>

Saturday, December 29, 2012 7:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@melissa lissalalissa TQ :D

Saturday, December 29, 2012 7:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Fie ThankYou :)

Saturday, December 29, 2012 7:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

@ain soofiyah hobi? taklah. haha ;p

Saturday, December 29, 2012 7:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Anis Athia Insya-Allah kak ;)

Saturday, December 29, 2012 7:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

@ahsfantasy Ryu hehe. TQ :)

Saturday, December 29, 2012 7:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nur Atiqah Mohd Zaki TQ awak!

Saturday, December 29, 2012 7:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comelnya blog akak..Jeles :)

Saturday, December 29, 2012 7:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantek ;)

Saturday, December 29, 2012 7:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik! :)

Saturday, December 29, 2012 7:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ni lagi lawa la kak nabila ..
memang cute !!!

Saturday, December 29, 2012 8:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog ni nmpk simple dn lebih ringan dari sebelumnya...

Saturday, December 29, 2012 8:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

cntik la kak nabila~ iqa suka ^^

Sunday, December 30, 2012 12:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah semakin pinky blog nyer..lawa2

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...