5.11.12

Siapa Pemenang Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin ?

Author : Nabila Medan Time : 11/05/2012 08:28:00 PM Total Comment : 9 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Mesti ramai yang tertanya-tanya siapakah gerangan pemenang untuk segmen tangkap follower sebanyak mungkin tu kan? Dah lama tamat dah cuma tak umum pemenang lagi kan? Nabila minta masa dua minggu untuk nabila carik pemenang kan? Dah lebih? Maaf ye! Bukan sengaja nak umum lambat. Tapi disebabkan kesihatan yang tak mengizinkan selama seminggu hari tu , proses pemilihan pemenang jadi sedikit lambat. Tapi korang jangan risau. nabila tak main tipu-tipu punya lah. haha. Sekarang ni nabila tengah mengira jumlah follower korang yang naik. Ada lagi 110 blog yang belum diterjah. Banyak lagi kan? Insya-Allah nabila cuba buat secepat dan sepantas yang boleh. Insya-Allah dalam minggu ni pemenang segmen tu akan diumumkan! Seronok tak? Agak-agak siapa yang menang? Faktor dari mana diaorang dapat follower tu nabila tak kesah. Korang berkempen ke buat segmen ke giveway ke terserah korang. Yang penting follower korang naik dengan banyak. Kira nasiblah. 

Ada yang join tapi duduk diam je. Langsung tak blogwalking , tak follow blog lain. Dia tunggu orang lain datang blog dia je. Haih. Macam mana nak tangkap follower banyak-banyak tu? Jangan ingat nabila taktahu ye. haha. Ada sesetengah tu juga nabila tengok memang rajin sangat blogwalking , tinggalkan komen dan mesra alam sangat! Haaa! ada peluang dia tu. hewhew. Banyak pulak nabila bebel kan? Lebih baik nabila sambung mengira. Cepat kira , cepat siap , cepatlah umum pemenang :)

Nota untuk peserta ye. Banyak masalah yang nabila jumpa masa proses nak mencari pemenang ni. Contohnya blog telah dibuang , blog tidak dijumpai , entri tidak dijumpai , blog tidak wujud , tiada follower widget dan lain-lain lagi. Sekiranya nabila jumpa dengan masalah-masalah seperti berikut , secara automatik nabila taklayan penyertaan korang. Maaf kalau terpaksa bertindak kejam bagi korang. Tapi bagi memastikan semuanya berjalan lancar , nabila terpaksa berbuat demikian supaya dapat umum pemenang tepat pada masa seperti yang telah nabila rancangkan. Jadi maaf sekali lagi kalau nabila tak terima penyertaan korang. Mungkin ada juga yang taklengkap penyertaan seperti tak cukup syarat juga nabila taklayan ye? Maaf sangat sangat.

Nota akhir. Lepas pengumuman pemenang dibuat. Pemenang perlu beri maklumat yang diperlukan dalam masa seminggu. Jika pemenang gagal berbuat demikian, hadiah korang akan burn atau hilang sekelip mata. Jadi nabila minta semuanya ambil perhatian masa pemenang diumum nanti. Sebab nabila ada rancangan baru . Mungkin giveaway? Tengok je lahh nanti :)

Pemenang ada berapa? Haaaa! Seperti update yang lepas nabila dah maklumkan yang pemenang ada tiga orang utama iaitu peserta yang dapat tangkap follower paling banyak! Dan setelah nabila fikir masak-masak. Nabila akan buat cabutan bertuah dan peserta yang bertuah akan direview blognya! Berapa orang yang bertuah? belum pasti lagi. hewhew. Itu sahaja. Bye -_______________-

Bye

9 comments

Monday, November 05, 2012 8:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

goodluck for them! :)

Monday, November 05, 2012 8:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

siapa yang bertuahnya?tak sabar2 ni nak tahu..hehe..harap2 rezeki menang..

Monday, November 05, 2012 9:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

Takpa Nabila...
Perlahan-lahan ya ^_^

Monday, November 05, 2012 10:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

huh, sape la yg bakal bertuah tu...tak sabar rasenya...
p/s: wat slow2, bkan senang nak kira semua tu..bnyak tuh....
neway..nice baju baru blog nih...

Monday, November 05, 2012 11:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehehe sapakah yang akan menang ni ?? huhuhu boleh tahu x? ;)

Monday, November 05, 2012 11:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

wooo...menarik ni...sape yg bertuah tu... take your time...

Tuesday, November 06, 2012 11:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahhh :) hehehe

Tuesday, November 06, 2012 1:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

woo sape menang . sapee . sape . hihihi :)

Wednesday, November 07, 2012 10:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

semoga berjaya..

mohon doa daripada adik2, abang2, kak2,ibubapa semua:
http://pemudattbc.blogspot.com/2012/11/nasib-dua-rakyat-malaysia-dituduh.html

bersegmen juga, jangan lupa tentang saudara kita di syria sama..hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...