5.11.12

Pinnn Pinnnn! Hadiah Dah Sampai!

Author : Nabila Medan Time : 11/05/2012 05:43:00 PM Total Comment : 23 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Bulan lepas nabila ada menang dalam beberapa giveaway anjuran blogger-blogger. Alhamdulillah rezeki nabila ada juga tersenarai. Antara kemenangan yang nabila dapat dan hadiah dah sampai pun dekat tangan nabila sekarang ialah Giveaway dari AimanAziz. nabila menang top refferal dan hadiah dia ialah cash rm30 dan dapat cadar percuma dari cadarmurah.com


Lepas tu nabila ada menang dari Giveaway Greennnpanda Craft. nabila kira bertuah la sebab ada pemenang tak tuntut hadiah, lepas tu penganjur buat cabutan lagi dan mr.random pilih nombor nabila! Untuk giveaway yang ni nabila dapat keychain felt dan felt bookmark kot namanya. hakhak. Sangat kreatif dan cantik yang penting keychain tu comel sangat okay!

Lagi lagi? Contest berapa tahun sudah dari sis eimah. Yang ni nabila menang sebagai top refferal dapat button bracelet. Comel sangat! hadiah dah sampai dah dekat rumah. Cousin nabila paling excited bila nampak hadiah tu. Suka agaknya dia terus pakai. haha. Thanks kat sis eimah. Cantik sangat :)

Akhir sekali , nabila menang dari Moon Couture Giveaway. Dapat skirt labuh! Wah! nabila memang minat sangat dengan skirt labuh ni. Hadiah baru sampai pagi tadi. Nabila dapat warna kelabu. Kainnya lembut sangat. Memang kebetulan nabila nak carik skirt labuh warna kelabu sebab warna hitam dengan maroon dah ada. Saya suka saya suka :D

Ni antara rezeki yang nabila dapat dan hadiah yang dah selamat sampai dekat nabila baru-baru ni. Insya-Allah kalau ada lagi nabila buat entri lagi okay? Maaf sebab takdapat nak letak gambar hadiah. taktahu la kenapa masalah dengan line. Gambar takboleh masuk. Huhu.


23 comments

Monday, November 05, 2012 6:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah.. untungnye~~

Monday, November 05, 2012 6:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

untung nye akak :)

Monday, November 05, 2012 6:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

TAHNIAH SYGG .. MURAH REZEKI ..

Monday, November 05, 2012 6:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

bestnya menang,,, ^_^
tahniah... :)

Monday, November 05, 2012 6:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah Nabila :-)
Murah betul rezeki Nabila dapat hadiah ya ^_^

Monday, November 05, 2012 7:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah , bestnya ! Kak Nabila banyak jadi top referal kan ? Syok la .. :)

Monday, November 05, 2012 7:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah :) . Bestlahh dpt hadiah , huhu .

Monday, November 05, 2012 7:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah,tahniah ye..! Best tu dapat hadiah..=D

Monday, November 05, 2012 7:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah. ^_^

Monday, November 05, 2012 8:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

bez nyer..mama Auni pun baru pagi tadi dpt hadiah dr moon couture tu..mama Auni dpt warna hijau..excted sgt..

Monday, November 05, 2012 8:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah2...mesti happy kan?

Monday, November 05, 2012 8:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Bibie Bieha - Alhamdulillah rezeki :)

Monday, November 05, 2012 8:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Farisha Idayu - Hehe. Alhamdulillah :')

Monday, November 05, 2012 8:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

@dEdEQ dE wIshEs - Alhamdulillah. Thanks :D

Monday, November 05, 2012 8:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

@miz ruha - best best! hehe. terima kasih sis :)

Monday, November 05, 2012 8:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Dunia Wilma - Terima kasih. Alhamdulillah rezeki :)

Monday, November 05, 2012 8:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

@❤ Engku Adlina ❤ - ye ke banyak? haha. kadang je ;p

Monday, November 05, 2012 8:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

@\\ Izzah // - Hehe. Alhamdulillah :)

Monday, November 05, 2012 8:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

@MarliaMarble - Hehe. Terima kasih :D

Monday, November 05, 2012 8:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Mohd Lokman Bin Ramli - Heee. Thanks :D

Monday, November 05, 2012 8:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Auni Soffiya - best kan? kainnya lembut. congrat utk sis juga ^_^

Monday, November 05, 2012 8:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Fendy - Alhamdulillah. mestilah happy :D

Tuesday, November 06, 2012 2:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

ga#2 da join belum?hehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...