14.11.12

Pemenang Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Author : Nabila Medan Time : 11/14/2012 11:14:00 PM Total Comment : 9 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Alhamdulillah. Syukur sangat akhirnya selesai juga sesi mengira. Minta maaf sangat, sepatutnya minggu lepaskan nabila umum? tapi disebabkan minggu lepas nabila kerja, jadi agak lewat sedikit. Walau apa-pun, malam ini nabila nak umum pemenang segmen yang berjaya menangkap follower sebanyak mungkin sepanjang segmen berlangsung sehingga pertengahan bulan november ini. Jom tengok!

Tempat pertama -
http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Tempat kedua -
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Tempat ketiga -
http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


Tahniah! berapa jumlah mereka tangkap follower? Korang kiralah sendiri. Ahakss.Ketiga-tiga pemenang diminta untuk berikan nama penuh dan alamat ke fanpage nabila okay? Pemenang diberi masa seminggu untuk menuntut hadiah masing-masing sebelum hadiah mereka burn! Sekian. Yang tak berjaya jangan sedih, jom cuba nasib kat segmen nabila bersama sis nelly pula. Segmen siapa blogger bertuah by nelly dan nabila :)

9 comments

Wednesday, November 14, 2012 11:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah :)

Wednesday, November 14, 2012 11:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah.. tahniah semua^^

Wednesday, November 14, 2012 11:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah buat mereka...

Thursday, November 15, 2012 12:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

Syukur Alhamdulillah. Tq nabila.:-)

Thursday, November 15, 2012 8:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

woo.. tak menang . wink3
tahniah buat mereka

Thursday, November 15, 2012 10:32:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kepada pemenang! :D

Thursday, November 15, 2012 10:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kepada pemenang! :D

Thursday, November 15, 2012 9:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam dear. Dah inbox detail kat page.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/menang-tempat-pertama-dalam-segmen.html

Thursday, November 15, 2012 9:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah pemenang..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...