14.11.12

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

Author : Nabila Medan Time : 11/14/2012 03:41:00 PM Total Comment : 2 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com
Tamat 30 Nov 2012
Tekan Banner Diatas!

Pengalaman yang manis bila blogging ni ialah bila dapat follower ke-1000 dulu. Serius gembira sangat masa tu, maklumlah blogger baru kan? bila dapat pengikut 1000 tu rasa macam dah dapat beribu-ribu pengikut. Harhar. Perasan gembira sebab masa tu memang impian nak ada follower sebanyak 1000. Alhamdulillah dapat laksanakan. Selain tu, pengalaman yang best bila ada blogger femes follow kita. Ahakss. Teruja disitu, masa kak lyssa, abg eqbal zack dan abg ben ashaari follow. Mahu melompat rasa. Haha.

tag
http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/
http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
http://missrochelle1999.blogspot.com/

2 comments

Wednesday, November 14, 2012 4:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh difollow blog retis tu...

Monday, November 26, 2012 6:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 4863 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...