3.11.12

Kini Kembali. Happy Birthday

Author : Nabila Medan Time : 11/03/2012 11:51:00 AM Total Comment : 13 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi

Wah! nabila kini kembali setelah beberapa hari menghilang sebab tak berapa sihat. Demam. Kesian kan? haha. Banyak update yang takdapat nak beritahu sebenarnya. Sekarang ni nabila dalam proses nak mengira dan menilai list peserta tangkap follower sebanyak mungkin. Siapakah pemenangnya? Tunggu okay! Tak habis kira lagi. hewhew.

Happy birthday to me! bila? 30 okt yang lepas. huhu. Demam masa birthday sangat memilukan okay. Takseronok langsung! Ingat takada orang yang nak wish.. Rupanya ada juga kawan-kawan facebook yang perasan birthday nabila. Terharu sikit. haha


See? sempat capture ni je. Yang lain? tengok kat facebook nabila.haha. Thanks a lot untuk korang dan so sorry sebab nabila tak respon satu-satu and say thank you! Tak bermakna nabila tak menghargai. Nabila sangat menghargai cuma taklarat nak comment and say thank you . That's all.

Kerja seperti biasa. Tempahan ada yang menunggu tu. Kena siapkan cepat ye. Taknak tunda-tunda lagi dah. And tempahan nabila masih tutup lagi. Ramai yang inbox dan tanya. Sorry nabila taklarat nak buka lagi.. Perlukan rehat juga kan? Mungkin bulan 12 baru buka? atau tak akan buka lagi dah? No comment.

Update today. Nabila kembali :)


13 comments

Saturday, November 03, 2012 11:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

happy belated birthday akk :)

Saturday, November 03, 2012 11:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

hepi besday dear..

Saturday, November 03, 2012 11:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

Happy Belated BIRTHDAY nabila. Lama tak update blog. Hehe..

Saturday, November 03, 2012 12:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

Happy Birthday kak Nabila. May Allah bless you. sorry lambat wish. :D

Saturday, November 03, 2012 12:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

heppy belated bufday kamoo :)

Saturday, November 03, 2012 1:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

happy birthday.. la la la......
heeeee

Saturday, November 03, 2012 2:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sorry Lambat :)
Happy Belated Birthday :)

Saturday, November 03, 2012 2:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

happy belated day dear :)

Saturday, November 03, 2012 2:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah. happy belated birthday! :)

Saturday, November 03, 2012 2:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

happy birthday nabila , may allah bless you always :]

Saturday, November 03, 2012 4:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

happy belated birthday... ^_^

Saturday, November 03, 2012 5:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

happy belated birthday..cantik layout baru nie

Saturday, November 03, 2012 8:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Selamat Hari Lahir....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...