22.11.12

Giveaway Terbaru Bakal Berlangsung Esok!

Author : Nabila Medan Time : 11/22/2012 05:51:00 PM Total Comment : 12 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Hello? sepanjang minggu ni nabila banyak update kat page nabila yang nabila akan langsungkan sebuah giveaway baru di blog picisan nabila ni. Giveaway tu akan bermula esok , 23 Nov sehingga 17 Dec 2012. Nabila harap adalah yang sudi support dan join giveaway nabila tu nanti ye?

Bila giveaway start dan bila tamat nya?
- 23 Nov 2012 - 17 Dec 2012

Ada sponsor? Berapa orang?
- Alhamdulillah ada yang sudi , 8 orang sponsor

Hadiah best-best tak?
- Insya-Allah best bagi nabila, best juga bagi korang

Berapa pemenang?
- Giveaway kali ni mencari 23 pemenang

Pemenang dipilih berdasarkan apa?
- Cabutan bertuah/random.org dan top refferal

Kena follow sponsor ke?
- Kena. Berterima kasihlah kat sponsor sebab sudi bagi hadiah kat korang kan? Jujurlah pada diri

Syarat banyak tak?
- Takada la banyak sangat

Macam mana nak jadi top refferal?
- Promote link entri awak okay?

Ada lagi soalan ke? Harhar. Jom meriahkan giveaway nabila esok! :)
Tolong tekan butang G + 1 yang ada kat bawah entri ni http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/11/i-phone-5-gadjet-pilihan.html. (Salah sorang sponsor)


12 comments

Thursday, November 22, 2012 5:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh . insyaallah kalau ada masa saya nak join :)

Thursday, November 22, 2012 6:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak jadi org pertama join ya kak ! heheh tag saya laa klw rajin :p

Thursday, November 22, 2012 6:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akhirnya! Sebelum ni bila dengar kak Nabila nak buat giveaway, asyik buka je blog kak Nabila, nak tengok kak Nabila dah buat post pasal GA tu ke belum. Hehe~ ^____^

Thursday, November 22, 2012 6:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

Waaaaaaaaaa ! Gua pun nak lancarkan esok Giveaway ..

Thursday, November 22, 2012 8:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

waa, bestnyee.. kena join nie :D

Thursday, November 22, 2012 8:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Anda ditag ke sini

http://mia-udax.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-upkan-followers-sampai-puas.html

Thursday, November 22, 2012 8:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

hihi . hope jadi org yg prtama join . amin :)

Thursday, November 22, 2012 9:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

semoga ramai yang join..:)

Thursday, November 22, 2012 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Lu punya GA akan wa join first insyaallah

Thursday, November 22, 2012 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akak nk jd sponsor boleh ?

Friday, November 23, 2012 10:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak sabar ^^

Friday, November 23, 2012 12:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dah tarikh dah ni... cane nak joinnnn ek???

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...