3.11.12

Blog bertukar baju! Tema pink dan kawai tetap dihati

Author : Nabila Medan Time : 11/03/2012 08:45:00 PM Total Comment : 20 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Setelah sekian lama tak berupdate kan? Rindu pada blog yang usang lagi nak roboh ni. Hari ni nabila luangkan sikit masa untuk menukang , memaku , memahat , memasang , menampal segala bagai. *konon je* Ingat nak tukar tema biru tapi apa kan daya. Hati ni susah nak lepaskan tema pink yang menjadi pujaan hati setelah sekian lama nya.hewhew. Tema warna tetap sama cuma mungkin lebih simple dan taknampak kawai sangat. Sedih okay! Nak letak doodle kawai tapi takreti nak melukis doodle yang cute miut.

Setelah memerah otak dan idea untuk menghias. Akhirnya terhasil lah karya nabila medan yang sekarang ini. Amacam? cun tak? meletop kan kan? haha. Macam biasa nabila perlukan komen korang mengenai blog yang baru ni. Boleh kan? Please please :*

20 comments

Saturday, November 03, 2012 8:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

cun.. tp suke agi yg lama.. ehehe.. ^_^

Saturday, November 03, 2012 8:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tapi yang segmen tuh .. Bile nak tamat ?

Saturday, November 03, 2012 9:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

makin cun ! :D hehe.

Saturday, November 03, 2012 9:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sweet :-)
Wilma suka...

Saturday, November 03, 2012 9:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice.. simple!

Saturday, November 03, 2012 9:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

@cci - hehe. tapi dah bosan dgn yang lama. nak tukar kejap ;p

Saturday, November 03, 2012 9:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Sarah Zulkifli - segmen yang mana?

Saturday, November 03, 2012 9:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nur Jannah . - terima kasih dik. hewhew

Saturday, November 03, 2012 9:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Dunia Wilma - wilma suka nabila pun suka :D

Saturday, November 03, 2012 9:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Busyra Bt Takiyudin - terima kasih :)

Anonymous
Saturday, November 03, 2012 9:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik cantik.. Suka sangat! ^^ Btw, Screen resolution akak berapa? adik tengok blog akak macam pelik semacam sebab banyak yang lari._. *guna acc customer untuk komen* - FaqihahHusni :)

Saturday, November 03, 2012 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

style kot....nice

Saturday, November 03, 2012 10:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik2

Saturday, November 03, 2012 11:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel.. :) tapi Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin bila tamat erk ? :)

Saturday, November 03, 2012 11:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

TERBAIK! COMELLLL sangat sngt!!! geram je tengok ><huhu :D suka suka :D

Sunday, November 04, 2012 12:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

ramai blogger pompuan suka kaler pink

Sunday, November 04, 2012 4:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

blog nabila medan mmg sentiasa superb! :))

pink tetap dihati gittew! :)

Sunday, November 04, 2012 7:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

Comel blog akak sekarang niey . Simple tak serabut . Yg penting , KAWAII ! :D

Sunday, November 04, 2012 10:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

simple and nice :) i like it ;)

Sunday, November 04, 2012 10:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

pink i liokeeeeeeeeeee..hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...