26.11.12

Banner Blog Baru ! Jom Letak Kat Sidebar . .

Author : Nabila Medan Time : 11/26/2012 09:50:00 PM Total Comment : 13 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Tadi saja godek-godek photoshop, takada benda nak buat. Nabila tetiba terfikir dah lama tak tukar banner blog. Ye la blog kan dah banyak kali tukar kan. Jadi, nabila amik keputusan nak buat banner yang sama tema dgn blog sekarang ni. Memandangkan komputer tengah problem sekarang, taktahu apa masalah dia. Screen dia tukar jadi warna kuning. Pelikk betul. Nak tengok warna pun takjelas sangat. Guna code yang ada je laa.

Akhirnya siap jugak! Comel tak comel tak? Ahaakkss. Kalau comel, ambil la letak kat sidebar korang? Kalau takcomel pun ambil jugak okay? Haha. Kira ex-changed banner la. Siapa nak ex-changed komen kat ruang/entri ex-changed banner okay?

13 comments

Monday, November 26, 2012 9:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cntik , belajar mana buat bentuk semua tu ? nnt ley wat tuto .hehe

Monday, November 26, 2012 9:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah ! Comelnyer . Nak satu !

Monday, November 26, 2012 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah lawa la banner nabila medan,, AA nak 1 banner boleh tak? huhu

Monday, November 26, 2012 10:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wow , Fantastic Cute :) , muahaha , nak satu boleh ?

Monday, November 26, 2012 10:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah ! comelnya banner baru akak :)
saya letak link blog akak kat bloglist ( NASI LEMAK 50 SEN ) saya ye ? :)

Monday, November 26, 2012 10:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Done exchanged , ambik banner darwish disini yawww :*

http://rawr-hajjatuldarwisyah.blogspot.com/p/blog-page.html

Monday, November 26, 2012 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik...kreatif la =)

Monday, November 26, 2012 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

comey sgt..

Monday, November 26, 2012 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah cute gitu

Monday, November 26, 2012 10:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

AMIK BANNER NI N G TEMPEK KAT BLOG DEQ

Tuesday, November 27, 2012 1:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

comelnya!

Tuesday, November 27, 2012 9:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

wuu pink ! alia sukaa ! comel !!!

Tuesday, November 27, 2012 1:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akak adik amik banner ni k ? tempek dekat blog adik ? kbye :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...