21.10.12

Woahh! Ohsem Kot Buka Facebook Guna Ni ;'D

Author : Nabila Medan Time : 10/21/2012 05:17:00 PM Total Comment : 6 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Hai! Sejak hari rabu hari tu facebook nabila ada problem. Taktahu la kenapa. Mungkin sebab internet lambat kot. Notification tak keluar pun. Sedih okay sebab selalu kalau online dah terbiasa tengok notification dulu.. Bila takboleh tengok , huh! Semalam godek punya godek nabila dapat buka facebook gune satu benda ni. Okay jugaklah sebab besar , jelas yang paling penting notofication tu ada! Haaa!


Besarkan? nabila pun taktahu link yang nabila gune tu bahaya atau tak. Nabila cuma buka sekejap untuk tengok notification je. Best best. Haha :P

Nak Try?
Cer Tekan http://m.facebook.com/

*Link tu bahaya tak? harap taklah kan? :)*

Jom Like http://facebook.com/profile.php?id=143633932407567

6 comments

Sunday, October 21, 2012 5:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

on the way nak like , hehehe
boleh mcm too ?

Sunday, October 21, 2012 5:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalam, FB ku pun ada masalah gak tak boleh buka notification dan tak ley antarstatus juga... maslah betullah B sekarang nie...

Sunday, October 21, 2012 6:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

facebook memang tengah buat hal untuk semua penggunanya.

Sunday, October 21, 2012 7:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

skrg buka fb dkat rockmelt .. ohsemm jgak .. :))

Sunday, October 21, 2012 9:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

best juga pakai benda nie. terang lagi bersuluh

Sunday, October 21, 2012 11:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Link tu kan untuk mobile sbb word 'm' tu ....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...