6.10.12

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Author : Nabila Medan Time : 10/06/2012 01:33:00 PM Total Comment : 48 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang
SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?
Due 9 Malam ini

Sebab nak isi masa lapang. Nabila terjebak dalam dunia blogging ni sejak jumpa blog nisa kay dalam majalah kalau tak silap. Tujuannya hanya suka-suka je sebab masa tu taktahu langsung pasal blog. Apa yang menarik? Mungkin sebab ada tutorial kot.. Ahakss. Idola? Nisa Kay :D

Kalau korang nak join tekan banner okay. Daaaaa~

48 comments

Saturday, October 06, 2012 1:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

oooo..begitu:)Keep blogging yeah!

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Saturday, October 06, 2012 2:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html Aww saya pun join :p bw sini~

Saturday, October 06, 2012 2:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wilma pun join jugak ^_^

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku-berblog/

Saturday, October 06, 2012 2:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

gudluck yup! dar segmen yang sama :)

Saturday, October 06, 2012 2:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang dari segmen yang sama !!

Tujuan asal nabila berblog saja suka-sukakan ?Samalah !!

Saturday, October 06, 2012 3:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

yeah.. blog yang banyak tutorial ^^

Saturday, October 06, 2012 3:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

NK JOIN JUGA.....

Saturday, October 06, 2012 5:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila lau nk oder header kt bila bpe ek?

Saturday, October 06, 2012 6:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi dari segmen yang sama. Suka part yang tujuan join tu . HAHAHAHAHA k joke :)

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

Saturday, October 06, 2012 6:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hikhik. Jom baca story sini pulak : http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html , kihkih ~ :)

Saturday, October 06, 2012 7:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai nabila.. nabila bila lak nk bt sgmen .. hehe :)

http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Saturday, October 06, 2012 10:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Saturday, October 06, 2012 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Saturday, October 06, 2012 10:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 12:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 12:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 1:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 2:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

Sunday, October 07, 2012 2:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 2:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 10:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 10:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

MORNIIIIIING!!
Singgah sini :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 11:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 12:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hello Awak., Singgah sini dari Segmen yang sama :)

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 1:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 1:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 3:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hai , dari segmen yang sama :)
Hepi blogging yerr .

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 3:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 4:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye..rajin2 singgah lar :) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 5:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 7:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 10:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sunday, October 07, 2012 10:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

nisa kay best.

Monday, October 08, 2012 9:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Monday, October 08, 2012 9:44:00 AM Delete! [Reply Comment]

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Monday, October 08, 2012 10:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Monday, October 08, 2012 4:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

BW dr segmen yang sama

http://eryati.blogspot.com

Monday, October 08, 2012 6:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam..singgah sini dari segmen yg sama http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Monday, October 08, 2012 6:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah sini dari segmen yang sama :) jangan sombong-2 ya :)

Tuesday, October 09, 2012 5:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

Tuesday, October 09, 2012 6:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Tuesday, October 09, 2012 7:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah,baca entry n follow sekali..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Wednesday, October 10, 2012 12:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

dtg terjah dari segmen yg sama. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Friday, October 12, 2012 10:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Saturday, October 13, 2012 9:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam hye..
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe

Sunday, October 14, 2012 10:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Monday, October 15, 2012 12:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam~ Zam datang melawat ke sini dari segmen Lyssa Faizureen ('',) Sorry sebab lewat blogwalking ke blog anda

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Okay, got to go now~ Have a Pleasant Day, Friend ;)

Monday, October 15, 2012 4:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

ringkas tpi bermakna ^^

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...