21.10.12

Review Blog!

Author : Nabila Medan Time : 10/21/2012 06:52:00 PM Total Comment : 9 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Selamat petang! Petang ni nabila nak buat review sikit. Jom tengok. Mana tahu ada blog yang korang suka , follow la ye :)

! ✿ opZZpinky ✿ !
! ✿ opZZpinky ✿ !

Apa yang nabila suka pasal blog ni ialah tema dan background dia.Tema blog tu nampak ala-ala pink gitu dan i love pink! Background dia comel dan cantik, dengan corak bunga-bunga kecil yang berwarna pink terserlah kecomelannya disitu. Bila masuk dalam blog ni, yang paling penting memang ringan. Loading memang laju. Header simple , nice and cute too.Sidebar dia pun tersusun rapi je. Semuanya okay :)

!✿✿♥ Aku gadis kesepian ✿✿♥!

Another blog.. Tema blog ni ungu. Blog ni pun comel jugak. Tuan blog takguna banyak gadget dekat sidebar. Jadi memang ringan sangat kalau masuk. Takpayah tunggu lama-lama. Header dia yang paling comel sebab doodle perempuan tu cute sangat woaah! Terjah blog ini okay :)

♀ Musical Xiao ☆
Musical Xiao

Blog seterusnya! Kalau masuk blog ni sure happy punya sebab background dia warna-warni dan tak menyakitkan mata sebabnya dia guna warna-warna yang lembut. Blog ni pun agak ringan juga sebab nabila takperlu tunggu lama sangat untuk loading. Gadget di bahagian sidebar pun kemas. Complete okay :)

RandomGirl ღ
RandomGirl

Last blog! blog seorang gadis lagi. Blog yang sangat simple, kemas dan cantik. Header nya paling comel okay. Background nya okay tapi mybe kalau pakai corak-corak kecik lagi sesuai dengan header sebab dekat header dah ada corak bunga kan. Just bagi pendapat. Yang lain semua okay :)

Berakhirlah sudah review untuk hari ini! Selamat petang :)

9 comments

Sunday, October 21, 2012 6:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

kena terjah blog mereka .. ;))

Sunday, October 21, 2012 8:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

semuanya cantik2 ^^ nice

Monday, October 22, 2012 12:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

Nice blog babe!

Monday, October 22, 2012 8:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

comel bangat niehhh

Monday, October 22, 2012 12:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Semua yg menepati citarasa yana jgk ! :D kalau ada masa jgn lupa review lh yana pulak , hikhik

Monday, October 22, 2012 10:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks kak nabila sudi review blog cye !

Monday, October 22, 2012 10:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantik2 banner2 dorang bah :-)

Wednesday, October 24, 2012 7:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

agak-agak bila lah Nabila nak review blog mira pulak. hehee

Thursday, October 25, 2012 12:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hehe..thnks review blog sha..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...