9.10.12

PortFolio : Latest Design

Author : Nabila Medan Time : 10/09/2012 04:58:00 PM Total Comment : 13 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Design Blog















Header Design
.



Banner Design



 


13 comments

Tuesday, October 09, 2012 5:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

semua cun!!!!!

Tuesday, October 09, 2012 5:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak,nk tanye ape font header untuk jannah rusdi tu?

Tuesday, October 09, 2012 5:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah ! comelnya design ni . rasa nak cubit-cubit je . hihihi :)
nak tanya boleh x ? Banner Diari Online Nurul FHMT Tu , Akak Guna Font Apa Ye ?

Tuesday, October 09, 2012 6:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik2

Tuesday, October 09, 2012 6:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Next time boleh tempah dengan cik nabila pulaks. hehe

Tuesday, October 09, 2012 6:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

sgt kreatif....

Tuesday, October 09, 2012 7:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah! Semuanya lawa...

Tuesday, October 09, 2012 7:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

semua cantik...

Tuesday, October 09, 2012 7:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

sgt lawa :) suka suka suka..

Tuesday, October 09, 2012 10:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

menarikkan design bLog mereka2 ini. like.
:-)

Wednesday, October 10, 2012 3:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

comel nye nabila edit sumer.. ^_^

Tuesday, October 23, 2012 4:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam.
pandai Nabila design, cantek sangat, akk nak try buat tapi tak reti :(

Thursday, April 11, 2013 12:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

Kak , nak tanye .. Macam mane akak buat border blog macam tu ? Lawa lah :) Akak guna template denim ke ?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...