13.9.12

Sibuk Dengan Projek!

Author : Nabila Medan Time : 9/13/2012 10:06:00 PM Total Comment : 6 Label :


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Setelah beberapa jam dan hari tak update. Rindu pulak dengan blog naif ni. Tapi apa kan daya, disebabkan sibuk nak siapkan projek perakaunan tingkatan 4 punya pasal.. Terus takada mood nak update sebab penat.huhu. Hujung bulan ni nak kena hantar dah projek tu. Risau jugak takut-takut ada salah ke kan? Risau pasal projek satu hal , satu hal lagi nabila risau... Pasal tempahan, nabila taksempat nak buat dalam masa yang singkat. Sehari dapat buat berapa je. Maaf la ye kalau lambat. Nabila tahu korang mesti marah kan? Sebab taksiap dalam tempoh yang sepatutnya.... 

Sedih jugak , takutlah orang beranggapan lain.. Tapi jangan risau! Nabila tak amik banyak tempahan. Nabila amik yang mampu je. Insya-Allah akan siap juga. Minggu ni nak cuba siapkan tempahan yang lepas. Huh. Lepas siap nanti baru boleh tarik nafas panjang, sekarang takboleh lagi.Okayyyy.... Start Kerja Balik!! :O


6 comments

Thursday, September 13, 2012 10:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

projek tu memg laa killer form4.. adik kak yana pun ambik subjek akaun nie.. hehe.. be strong tw cayunk !

Thursday, September 13, 2012 11:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

Pelan2 kayuh.. Jangan rushing2.. nanti projek ke mana apa ke mana.. Btw, all the best! ^^,

Friday, September 14, 2012 12:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

gudluck..jangan tension2 ok.. buat pelan2..

Friday, September 14, 2012 8:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak mengapa slow2...

Friday, September 14, 2012 8:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak mengapa slow2...

Friday, September 14, 2012 10:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

akak form 4 eh ? goodluck utk tahun depan.

and happy studying ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...