6.9.12

Penat Sambut Birthday Kawan Semalam.

Author : Nabila Medan Time : 9/06/2012 06:10:00 PM Total Comment : 9 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Semalam , 5 September 2012 sambut birthday kawan dekat rumah nabila. Rancang buat suprise untuk dia.Nasib baik suprise tu menjadi! Haha. Dengan bajet yang ciput cukuplah kitaorang bertiga kumpul duit untuk beli kek,char kuew tiaw dan tepung! Cari tepung gandum takjumpa, beli jugak tepung jagung.haha. Bantai je la.Janji comot ;p


Fuhh.Fuhh.Hakhak

Happy Birthday Kawan :D



Menu semalam.Char Kuew Tiaw.


Boooo~ Kena Tepung!







Penat sangat semalam, sampai taklarat nak bangun pagi tadi.Penat tapi tetap enjoy dan seronok. Nabila akan rindu masa itu. Love u friends :*

9 comments

Thursday, September 06, 2012 6:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

Teringat zaman sis muda2 dulu..hihihi

Thursday, September 06, 2012 6:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

alahai...chumelnyee kwn:) happy birthday utk dia =)

jom join segmen akak

Thursday, September 06, 2012 7:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

epi befday.. :)

Thursday, September 06, 2012 7:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

Selamat hari lahir..bestkan lau sambut dengan kawan2..kita lebih jadi diri sendiri..happy lupa dunia kan..hehe

Thursday, September 06, 2012 8:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehehe , CP dulu , lagik byk bahan kitorang taburkan , telur nan tepung tuh penting , tp air longkang dibancuh dgn tepung tuh tak tahan , hahahaha ~ nasik semalam , jahat tak ? jahat tak ? hehehe

Friday, September 07, 2012 9:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah bestnye...huhu

Friday, September 07, 2012 11:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tepung jagung pun tepung jagung la kan. Hikhik! Happy birthday to her!

Friday, September 07, 2012 11:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

sweetkan bila tibe birthday kwn2.
happy birthday untuk kwn awk tu..
smoga pnjang umur dan sntiasa dlm lingkungn rahmat-Nya ^^,

Monday, September 10, 2012 11:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hepi belated b'day wat kwn Nabila..

bgusnye Nabila, sambut b'day ngan kwn2..sweet je..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...