26.9.12

Ingat Aku Hairan Ke ANONYMOUS

Author : Nabila Medan Time : 9/26/2012 11:01:00 PM Total Comment : 29 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Update laju-laju malam ni , update apa? Tadi tengah syok-syok buat projek akaun tingkatan 4.Nabila sajalah tengok blog, tengok komen, tengok CBOX! *muka terkejut* Masih wujud jugak makcik anon sekarang ni eh? Ingat dah tak wujud dah. Haishh, kemain pedas lagi berasap ayat dia..

Pembetulan , blogger femes? mana? salah orang kot ==" 
Lagi satu dia kata segmen yang nabila buat bosan? blog nabila bosan? blog buruk? Buruk-buruk blog nabila ni pun, sudi jugak awak jenguk kan? Alah! malu nak ngaku sebenarnya tu yang letak nama entah apa-apa. Kalau segmen nabila bosan, takpayah la join.bukan nabila paksa join pun. Nabila buat segmen pun saja-saja nak blogwalking kan. Lahai anon, nak panggil makcik? pakcik? abang? kakak? atau adik? hewhew :P

29 comments

Wednesday, September 26, 2012 11:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

cik anon tu mulutnnya laser cili je ..

Wednesday, September 26, 2012 11:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dia jeles tuh ..

Wednesday, September 26, 2012 11:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila, akak pun pernah kena jugak. tak tau laa apa masalah org2 mcm neh. pelik betoii

Wednesday, September 26, 2012 11:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak payah heran sangat la nabila dengan anon loser macam tu. Kalau dia berani dah lama dia daftar dengan akaun betul. Kalau buruk orang tak singgah hari hari kan.

Wednesday, September 26, 2012 11:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

biasala tu.. kalo da x puas hatikan..

Thursday, September 27, 2012 12:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

hahaha..biasa lah kalau org dengki ni..hehehe..
tlg follow blog kite yg baru lagi ni..http://luahancinta-atul.blogspot.com/

Thursday, September 27, 2012 12:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

takpayah di layan sangat kak nabila org mcm tu .. hehe ur blog is always the best yeahh !

Thursday, September 27, 2012 12:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

Assalam, biasalah tu.. kalau nak mengutuk pun tak payahlah sembunyi2... tengok macam penakut pula yg ngutuk tu... Sorrylah kalau perkataan nie kasar sikit, ialah, kalau nak mengutuk pun tak payah guna nama samaran... baru ada bran!!... tak gitu..

Thursday, September 27, 2012 12:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

mesti dia jeles tu... blog NM okey apa.. deno baru je join segmen NM tadi :) best sbb syarat tak byk mcm blogger2 lain ^^

p/s: NM form4 ek? kelas account? macam deno jugak dulu :)

Thursday, September 27, 2012 12:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

Jngan layan die.. =.=" xbape sehat nie.. haha

Thursday, September 27, 2012 12:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

sabar dear... blog awak cute and ramai follower... mesti interesting. kakzi baru je berjinak2 ngan blog.. sabar ya.. smile always :)

Thursday, September 27, 2012 12:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

Sabar aje lah dgn anymous tu!!

Thursday, September 27, 2012 3:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

they actually care for u :p

Thursday, September 27, 2012 9:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

dia jeles la tu...hehehe...sebab ramai yg join...rilek aje...

Thursday, September 27, 2012 9:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

dia jeles tu sebenarnya huhuhu..

Thursday, September 27, 2012 10:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

Biasalaaa , haters . nak wat camne.. hmm...

Thursday, September 27, 2012 10:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

ala..tak payah layan..biarkan jer..sakit hati la tu..hehehehe

Thursday, September 27, 2012 11:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam dik.dia dengki la tu...blog dia tak glamer kot.hehhee....sabar ajela.tak semua suka kt kita..kan..kan =)

Thursday, September 27, 2012 12:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabar sabar nabila sabar ... haha..

tahniah ada buat segment yang best ..

nanti amer nak join ... mane tahu follower meningkat 1k :D ..

salam satu malaysia

Thursday, September 27, 2012 3:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

apa daaa ckp mcm tu..
leeza pernah kena B*d** dgn annoy juga..
sbb silap ejaan. haaaaaaa

Thursday, September 27, 2012 4:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

alahai.. still xmatured lg kot si anon tue, hehe.. sabo je la ye Nabila..

nway, ganbatte ne wat projek akaun.. leh je tnye akak kalo xpaham, hehe.. XP

Thursday, September 27, 2012 5:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

bakpo la dengki bena

Thursday, September 27, 2012 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sama laa kak..Harap bersabar!:)

Thursday, September 27, 2012 9:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabar kak , setiap dugaan mesti ditempuhi dengan penuh kesabaran . ^_^ . lama tak bw sini . sibuk sekolahh . :DD

Thursday, September 27, 2012 10:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Grrr, memang mulut dia mintak cili lah! Sumbat je!

Friday, September 28, 2012 5:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

takpe, org dengki, pahala dia dapat kat kita, sabar ey

Friday, September 28, 2012 7:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

biase la tuh..saya dah byk kali kena kutuk dgn anonymous..sabar jela ye..dengki la tu..blog ni comel apa..entah2 blog dia yang buruk gila..sebab tu takot nk ltk link blog.. =.=

Monday, October 01, 2012 5:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Takpe2, die mungkin jeles kot dgn blog akak yg comel lagi cun meletup gitu. hAHAHA, atau mungkin die tk berpuas hati dgn akak atas sesuatu benda, tpi si anymous tu penakut kn? Ade jugk anymous yg bagi je URL link blog die? Kalau sudi followlah blog saya, hampir setiap hari bw kt sini, tpi jadi silent readers sorry sbb tk tinggalkan jejak :)

Tuesday, October 02, 2012 6:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

anda ditag hope join (mohon comment awk dilink tuh) http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/10/mohd-noor-shawal-1st-giveaway-contest.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...