20.9.12

blogger.com bertukar secara automatik

Author : Nabila Medan Time : 9/20/2012 03:35:00 PM Total Comment : 17 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Nabila rasa sudah ramai yang sedia maklum tentang perubahan mengejut dari blogger.com , perubahan yang tidak diundang.. Nak tukar kembali kepada yang asal pun dah takboleh. Kejam ke blogger.com ni? Haissh! Nak marah pun takboleh sebab bukan boleh ubah apa-apa pun kan? Terpaksa lah terima dan biasakan diri dengan perubahan yang disediakan ini.. Walaupun agak kecewa sedikit! Hakhak. Tapi pandangan nabila , okaylah... Tak adalah susah sangat, cuma kena biasakan diri sikit lah dengan perubahan ni..

Terima kasih blogger.com atas segalanya.Terima kasih ._.

17 comments

Thursday, September 20, 2012 3:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

memang la, baru je lagi, tetiba je bertukar, sebelom ni, kalau bertukar interface baru, klik balik kat old interface, yang old lagi cool n cun. best guna, mungkin sebab kita dah biasa guna kan.
tapi dengan cerita, yang baru ni, banyak fasilitas dia. emm sama-sama la explore ye. hehe

Thursday, September 20, 2012 3:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

betul.. terkontang kanting yuyu dok memahamkan interfce baru nih.. :)

Thursday, September 20, 2012 3:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

kan..nk xnk kne redho..huhu

Thursday, September 20, 2012 3:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kak Nabila! Saya pun agak terkejut jugak dgn perubahan ni. Tak biasa mehh.. :(

Thursday, September 20, 2012 3:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

dulu selalu boleh je tukar...tapi x pe la..biasa biasak kan je la dengan yang baru tu..nanti lama2 mesti akan cakap,,senang je..kan..hihi

Thursday, September 20, 2012 3:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tak best lah dashboard baru ni. Tapi lama2, mungkin boleh biasakan diri. Hee:)

Thursday, September 20, 2012 4:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

tula cam x best la..suke lagi yg wajah lama .lagi senang.

Thursday, September 20, 2012 4:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

hurm..:( tulah sedihnya!! huaa...

Thursday, September 20, 2012 4:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

take time tuk membiasakan diri tu

Thursday, September 20, 2012 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

Bertukar macam mana ? Yang dalam Dasboard Blogger ke ? =)

www.anastasyea.com

Thursday, September 20, 2012 6:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

hmmmm... leeza pernah bercadang utk tuka ker .com

Thursday, September 20, 2012 6:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

itulah ...
:(
Chenta tak suka la feature baru ni ....
punyalah chenta xnak ubah ..
masuk2 arini dah berubah ...

Thursday, September 20, 2012 7:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabarlah...:)

Friday, September 21, 2012 12:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

kadang2 kita perlu berubah untuk jadi lebih baik...

nanti lama2 ok la tu.. ;)

Friday, September 21, 2012 1:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

haha.layan saje lah

Friday, September 21, 2012 10:33:00 AM Delete! [Reply Comment]

Datang folo nabila!

Friday, September 21, 2012 2:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

memeningkan kepala laa dashboard yang baru ni..hurmm :(

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...