29.9.12

Ada Masalah Dengan Akaun ChurpChurp Anda? Laporkan Segera Sebelum 27 Oktober!

Author : Nabila Medan Time : 9/29/2012 09:34:00 AM Total Comment : 13 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi

Perhatian nya bagi sesiapa yang mempunyai akaun churpchurp. Korang diminta untuk semak secara terperinci tentang akaun korang sebab churpchurp ada sedikit masalah kebelakangan ini.Masalah sama ada akaun churpchurp korang hilang , pendapatan atau earning korang hilang atau berkurang atau pun detail akaun churpchurp korang tak ada atau lain-lain masalah lagi. Korang diminta laporkan kepada pihak churpchurp secepatnya sebelum 27 Oktober! Macam mana nak laporkan? Korang sign in akaun korang , tekan "Notice anything wrong with your account?" yang ada dibahagian sidebar tu..


Bila dah tekan tu korang isi maklumat yang pihak churpchurp minta dan beritahu tentang masalah korang. Senang je kan? Sebab apa churpchurp ada masalah? Baca blogpost dari pihak churpchurp - http://my.churpchurp.com/blog/2012/09/27/churp-churp-community-announcement/

13 comments

Saturday, September 29, 2012 10:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

nasib baik churp2 muja ok je walaupun jarang bukak,, hehe

Saturday, September 29, 2012 10:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

sis.. kalau account xleyh sign in..mcm mne pulak ??

Saturday, September 29, 2012 10:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

@nieta sharif - kalau tak boleh sign in. Report kan churpchurp jugak.. Pergi http://my.churpchurp.com/ , then tekan "Notice anything wrong with your account?"

Saturday, September 29, 2012 11:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

kalau da report..tp tetap gak xleyh sign in account cm new.. ke kne tggu beberape hari..??

Saturday, September 29, 2012 12:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thanx share :) Apapun , Yana harap Nabila sudi buat tutor tentang highlight di blog nabila =')

Saturday, September 29, 2012 1:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks nabila sb inform.. kl x, jenuh ooo... rugi jer semua earning.. (ciput pun duit gak kan)

Saturday, September 29, 2012 1:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

DAH CHECK.CHURP2 KITA OKE

Saturday, September 29, 2012 3:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tengs bagitau kak Nabila .

Saturday, September 29, 2012 3:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thanks for the info. Syaza pun pelik bila tengok earning berkurang. Sayang je :(

Saturday, September 29, 2012 4:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

kak macamana nak besarkan font post ek? =)

Saturday, September 29, 2012 10:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

hilang separuh duit churpchurp, dah buat report, diorang nak nak bukti .. mcm mana nak bagi bukti, kalau x pernah printscreen sebelum ni. Sedih .. nanti nak report kat situ plak .. =)

www.anastasyea.com

Saturday, September 29, 2012 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah lama leeza tak on churp2...
hoooooo

::::: Selamat Berhujung Minggu... Ceria Selalu :::::

Saturday, September 29, 2012 11:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Patot buka semalam account terus kosong2 . Terkejut giler . Thanks yaa sharing :')

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...