12.8.12

Random Giveaway Saya Nak Kad Raya Dari Nabila

Author : Nabila Medan Time : 8/12/2012 03:47:00 PM Total Comment : 73 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang


Caranya
Syarat Utama : Warganegara Malaysia
1.Follow blog ini
2.Tekan sponsor ini , dan iklan ini  .*Tolong Jujur*
3.Buat entri
- Title " Random Giveaway : Saya Nak Kad Raya Dari Nabila "
- Letak banner dan linkkan sekali
- Tag 2 Orang rakan dan pastikan mereka tahu
- Buatlah entri se-kreatif mungkin kalau nak menang hadiah untuk entri kreatif . kalau taknak , buat entri simple je.
4.Tinggalkan link entri bukan link blog dibahagian komen.

Hadiah
Tudung Bawal Bercorak + Kad Raya - Top Refferal X1
Kad Raya Special - Entri Kreatif X3
Kad Raya - random.org X5

Pemilihan Pemenang
Top Refferal - Berdasarkan refferal ke blog ini
Entri Kreatif - Nabila akan nilai , baca , teliti entri korang.If nabila berkenan nabila akan pilih :)
Random.Org - Berdasarkan cabutan bertuah. Siapa yang kena dia yang menang

*Promote habis-habisan kalau nak menang hadiah untuk top refferal
*Berlangsung selama seminggu iaitu dari 3 Ogos hingga 12 Ogos 2012
*Insya-Allah if dapat sambutan nabila akan tambah lagi ye :)
*Senarai Peserta
Maxis Olympic

73 comments

Friday, August 03, 2012 4:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://amiraofficial.blogspot.com/2012/08/randome-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 5:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalammualaikum,Syara berbesar hati nak akak join segmen yang simple ini http://syaraswaggie.blogspot.com/2012/08/segmen-jangan-mengumpat-di-bulan.html thankyou! :)

Friday, August 03, 2012 5:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

Shera join :)

http://appleshera.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 5:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://mizzsninie.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-kad-raya-dari-nabila.html

Friday, August 03, 2012 5:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://izzahismailsukamenanghadiah.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Join kak nab :)

Friday, August 03, 2012 5:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

Bismillahirrahmanirrahim :)
mira join .

http://mirastartstotalk.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 6:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Bismillah ,yana join yerr :)

http://cherieteralala.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

salam ramadhan :)

Friday, August 03, 2012 6:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

joined kak nabila :)

http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-nabila.html

Friday, August 03, 2012 6:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

yuhuu , kiera join :) bismillahh



http://iralone09.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 6:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya dah join.. ^___^

http://nabilamohammad.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 8:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

join..

http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 9:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

aina joinn ^^ wink wink
http://dakvanila.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 9:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

aina joinn ^^ wink wink
http://dakvanila.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 10:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya Join Yaa ! (-:
http://si-gadis-simple.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 11:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

JOIN!


http://budakepalmerah.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 03, 2012 11:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

assalamualaikum syeeda join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 12:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

Saya join

http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 12:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 6:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

Nak Join !

http://mrstaeki.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 6:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://hungerie.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 9:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

join ^^v
http://misspinky23.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 9:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

joined :)

http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 11:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

JoiN !^^

Saturday, August 04, 2012 11:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

Platypus in the house! :3

http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 11:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

join!

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 11:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam..taqiee dah join..:)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 12:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join ye kak :)
http://aimancool99.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 12:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Join!

Saturday, August 04, 2012 12:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya join :)

http://ceritasiaiyon.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 12:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

okepp ~ cikmisi join !~ hehe > nak kad raya dari Nabila.hahaa

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 12:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join :)

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/08/entri-120-random-giveaway-saya-nak-kad.html

Saturday, August 04, 2012 1:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://kanokino.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

join !

Saturday, August 04, 2012 2:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

sya join http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 2:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Jemput baca~

Saturday, August 04, 2012 2:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum Akak entri sebelum ni terdelete..Sorry!
Ni entri baru!
http://budakepalmerah.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari_3.html

Saturday, August 04, 2012 2:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalammualaikum Kak Nabila ,

:) Saz Join tau !

http://miszztchocolate.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 3:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

join ^_^

http://mssuperduperblogger.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 4:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://amirahsafiee.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Joinnn !

Saturday, August 04, 2012 4:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

join...:)
http://mystoryife.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya.html

Saturday, August 04, 2012 4:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

azza join :D


http://azzarahaman.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 5:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

Join :)

http://sibloggerpink.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 5:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah join :)

http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 04, 2012 6:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://emmaiza.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

saya dah joint,harap leh dapat hadiah tudung bawal tu n kad raya..heheh
emel:sitihirmaliza@yahoo.com

Saturday, August 04, 2012 7:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya Join,Saya Join,Saya Join
http://cintasiengineering.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Sunday, August 05, 2012 6:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

Saya join^^Misteri kad raya
http://whenaidasaidso.blogspot.com/2012/08/random-giveawaysaya-nak-kad-raya.html

Sunday, August 05, 2012 7:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://queenroszaliza.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Sunday, August 05, 2012 7:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

assalamu'alaikum akak nabila..

saya join

http://dilazhari.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Sunday, August 05, 2012 10:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://www.miramashimaaru.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Sunday, August 05, 2012 3:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam.. nak join ya:)

http://mrsbullat.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Sunday, August 05, 2012 5:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

join ^^

http://blogrinala.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Sunday, August 05, 2012 5:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

hope menang..:)

Sunday, August 05, 2012 7:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai,sy tag awak di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/3-anis-ramadhan-giveaway.html

Monday, August 06, 2012 1:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

dah join http://dairisally.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Monday, August 06, 2012 11:06:00 AM Delete! [Reply Comment]

Bismillah

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Hope ader rezeki. InsyaAllah

Monday, August 06, 2012 11:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

Just wanna shout,if I've been chosen as the lucky winner. COntact me through twitter[@pillogrek]. thank you :)

Monday, August 06, 2012 10:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://anakjati-kedah.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html




join juga la.....

Monday, August 06, 2012 11:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

joining!!

http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Tuesday, August 07, 2012 6:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

joinn

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Tuesday, August 07, 2012 10:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://puteri-auni.blogspot.com/2012/08/randon-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html .
Joined :)

Wednesday, August 08, 2012 10:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Thursday, August 09, 2012 2:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

alynn join :D

http://amalinabakri.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Thursday, August 09, 2012 2:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

join..!!
http://amalinabakri.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Thursday, August 09, 2012 4:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum, Miera join

http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 10, 2012 3:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://uraniumlover94.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Friday, August 10, 2012 4:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://atirahhayati.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

join

Friday, August 10, 2012 9:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://realbabygunzcrunchy.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-raya-dari.html

Saturday, August 11, 2012 12:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

rogie join jugak taw !

http://froggietalk.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Saturday, August 11, 2012 11:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya join :)

http://iamsuperduperfieyqa.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Sunday, August 12, 2012 3:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya join .

http://oppa-sites.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html ^_^

Monday, August 13, 2012 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.dear-lyana.co.cc/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Monday, August 13, 2012 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.dear-lyana.co.cc/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Monday, August 13, 2012 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://www.dear-lyana.co.cc/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...