13.8.12

Pemenang Top Refferal Dan Cabutan Bertuah!

Author : Nabila Medan Time : 8/13/2012 10:32:00 PM Total Comment : 11 Label :


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Okay , tanpa berlengah lagi.Nabila nak umumkan pemenang top refferal dan pemenang bertuah yang di cabut oleh uncle random saya.

Pemenang Top Refferal
( Tudung Bawal Bercorak + Kad Raya)

Berdasarkan analitik di nuffnang ye.

Pemenang Cabutan Bertuah
( Kad Raya)
28.http://ceritasiaiyon.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html
48.http://dairisally.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html
63.http://realbabygunzcrunchy.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-raya-dari.html
34.http://miszztchocolate.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html
3.http://mizzsninie.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-kad-raya-dari-nabila.html

Tahniah Tahniah Tahniah Kepada Pemenang Ye!
Yang Takmenang jangan kecewa okay , Insya-Allah ada rezeki nabila buat lagi eh.

Para pemenang sila email kan detail seperti Nama Dan Alamat ke nabilamedan@yahoo.com secepat mungkin! Sebab kalau lambat , kad raya korang pun akan sampai lambat..Faham-faham la ye sebab pos malaysia pun dah bagitahu.

Pemenang entri kreatif akan diberitahu nanti :)

11 comments

Monday, August 13, 2012 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah kepd mereka :D Tak sempat join lak. huhu

Monday, August 13, 2012 10:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

kiera tak nah menang GA dari nab , huhu , tak de rezeki kud kan . takpa laa . cograt laa yea :)

Monday, August 13, 2012 11:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-beg-diperbuat-daripada-disket.html.. follow me yup

Monday, August 13, 2012 11:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh, tahniah2 semua yg bertuah > =)

Tuesday, August 14, 2012 4:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah kpd pemenang..Alfu mabruk...:)

Tuesday, August 14, 2012 5:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah :) Rezeki bulan Ramadhan .
Mira dah anta detail . cek yer?

Tuesday, August 14, 2012 3:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhhhh! Ada nama Ninie. Thanks akak comel lagi tersangat comel :D

Tuesday, August 14, 2012 7:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah pemenang . =)

Wednesday, August 15, 2012 12:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah pada pemenang. ;)

Sunday, August 19, 2012 4:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

siapa menang entri paling kreatif ?

Friday, August 24, 2012 11:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tahniah!!Cepat kak umum entri kreatif!Entri iqa langsung tak kretif Nampaknya takde rezeki laa...≒_≒

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...