12.8.12

Kenapa Random.org Ni , Macam Mana Nak Umum Pemenang?

Author : Nabila Medan Time : 8/12/2012 08:35:00 PM Total Comment : 9 Label :


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Haduh , sadis nye la.sobsob. Dari petang tadi nabila nak buat cabutan dan memilih pemenang bertuah berdasarkan random.org , tapi bila pergi ke website tersebut. Ada pulak masalah nya....


Lahai penatnya , dah banyak kali refresh dah banyak kali try dah banyak kali cuba tapi tetap sama. Apa masalah eh? Macam mana nak umum pemenang ni? Ingat nak umum awal sebab nak pos awal. Tapi timbul pulak masalah yang tidak dijangka ni.Huhu. Sedih nya T^T

9 comments

Sunday, August 12, 2012 8:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akak boleh guna benda ni jugak : http://www.violetcottage.com/random/

Sunday, August 12, 2012 9:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

aha , random.org dah tak ley gunaa . nape yea ?

Sunday, August 12, 2012 9:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

dia ada masalah cket la tu.. coz ramai sgt kowt guna. haha ;) bersabarlah ;)

Monday, August 13, 2012 6:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

erk,,dah xbole guna? hurmm..cmne tuh..

Monday, August 13, 2012 11:16:00 AM Delete! [Reply Comment]

eh tak tau plak..akk baru je guna beberapa hari dulu..skang dah takleh ek..jenuh nk undi manual kalo gini kan

Monday, August 13, 2012 5:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

alolo.. syiannya.. saba2 ade le tu... prob

Monday, August 13, 2012 6:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak gne lah cabutan tangan. ape nk buat, dah random tuh takleh gunee ,
p/s: bile nak umum winner ?

Monday, August 13, 2012 8:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

wat cabutan je la..nabila soh sape2 cabut..sape yg bertuah..hehehhe

Monday, August 13, 2012 10:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

tunggu lama sikit , biar line okay dulu . pastu baru klik blik link tu . :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...