16.8.12

Kad Raya Dari Rakan Maya.

Author : Nabila Medan Time : 8/16/2012 05:15:00 PM Total Comment : 3 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang




Haaa , nampak tak gambar atas tu? Konon macam banyak je. Padahal 4 je pun. haha. Sekurang-kurangnya ada lah jugak yang nak bagi kat nabila kan? hewhew. Perasaan seronok sangat bila dapat kad raya. Rasa macam mengimbau kenangan lama yang takberapa nak lama tuh. hehe.

Yang kat atas tuh adalah pemberian daripada Tasya , JaaKechik Corner , Yuliana , Lizahanum. Eh? nama korang tak ada? korang ada pos ke? haha ;p Nak pos kad raya untuk nabila? sila hantar ke alamat blablablabla....... haha *abaikan* Thanks a lot pada yang sudi hantar tu eh! Nabila tahu ada yang belum sampai tapi takpe la , nabila tunggu okay ;)

Jom Follow Twitter Nabila!
Twitter NabilaMedan

3 comments

Thursday, August 16, 2012 6:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah baca2 blog awak http://mawardiyunus.says.com/recommendations/coca-cola-semangat-ramadan

Thursday, August 16, 2012 6:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

best kan dpt kad raya ^^

Friday, August 17, 2012 11:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

bestnya dapat kad raya x)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...