8.8.12

Edit Full Blog : Blog Mizzs Ninie

Author : Nabila Medan Time : 8/08/2012 02:02:00 PM Total Comment : 4 Label :


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Selamat petang semuanya.Okay petang ni nabila nak update sikit portfolio nabila.Lama tak update kan? hewhew.Busy sikit! Sikit je takbanyak pun. Okay dibawah ni blog Mizzs Ninie. Macam biasa edit full blog, tapi dia taknak header :)

http://mizzsninie.blogspot.com/

Nak blog nampak simple , cute , cantik.Alhamdulillah dia suka. Kalau nak tengok yang betul punya terjah http://mizzsninie.blogspot.com/ okay! :D

4 comments

Wednesday, August 08, 2012 2:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik!!

Wednesday, August 08, 2012 2:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

terjahhh..

Wednesday, August 08, 2012 3:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Memang betul la, orang salu kata.. blog ppuan nie nampak cantik n banyak design.. beza sangat ngn laki.. hehe

Wednesday, August 08, 2012 5:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

kalau mintk edit, cas brp?
n semua widget dlm blog asl akn di remove ke?
saya tgh cri yang reti edit dan x meremovekan widget sy yg sedia ada klo bleh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...