6.8.12

Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!

Author : Nabila Medan Time : 8/06/2012 01:02:00 PM Total Comment : 7 Label :


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Due 28 Sep 2012

Salam Nuzul Quran buat sis pipi merah dan semua yang sedang membaca *ada ke yang baca?hewhew*. Okay petang ni nabila nak join satu contest aidilfitri dari sis pipi merah.Terdapat banyak kelemahan blog naif nabila ni.Bila nabila lihat semula semua entri-entri lama yang pernah nabila buat, kadang nabila fikir..."Kenapa banyak sangat segmen dan giveaway yang aku join? Mana entri peribadi? Sudah tenggelam dek semua entri segmen yang bertimbun-timbun kah?" 

Serius nabila rindukan semua entri-entri masa first time nabila jadi seorang blogger.Tapi kalau baca balik, rasa nak ketawa kuat-kuat pun ada..Sebab rasa macam ayat skema sangat.haha.Masa mula-mula tu, semua entri peribadi.Maklumlah budak baru kan? Entri pertama yang nabila tulis bila nabila start blogging ialah entri Aku Nak Ada Blog Sendiri.Serius lawak,nabila sendiri rasa nak tergelak okay.Actually, nabila start blogging dari 15 Jan 2011 lagi..Tapi aktif pada tahun 2012.

Nabila rasa entri pertama nabila adalah entri terbaik dalam diri nabila sebab berjaya membuat sebuah entri! Bukan senang bagi seorang newbie nak tahu buat entri dulu kan? Kena godek sana sini.hehe.Jemput baca entri pertama nabila Aku Nak Ada Blog Sendiri.Nabila tag Adik Manis ni untuk join sama ye :) Yang lain pun dijemput sama :D

*Maaf mood nak menaip datang tiba-tiba =="

7 comments

Monday, August 06, 2012 1:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

bila baca first entry kebanyakan blogger memang awkward. Termasuklah blogger yang famous amous tue... huhuhuhu

tp 1st entry saya senang jer buat. sebab kne post assignment subjek komputer. huhuhuhuhu

Monday, August 06, 2012 2:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam nuzul quran nabila ^^

dan good luck :))

Tuesday, August 14, 2012 8:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum.. Saya dari contest yang sama.

http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

Syukran :D

Wednesday, August 15, 2012 1:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

selamat berpuasa.. datang dari segmen yg sama... ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Friday, August 24, 2012 1:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

iman dri segmen sme done follow

Saturday, August 25, 2012 5:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

hai comel :) akak dtg terjah sini. dr segmen yg same. do visit back xD

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Friday, October 19, 2012 3:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...