12.7.12

Tempahan Perlu DiTunda Buat Sementara Waktu

Author : Nabila Medan Time : 7/12/2012 04:39:00 PM Total Comment : 1 Label :

Assalamualaikum dan selamat petang semua.


Okay , petang ni hanya update segera ye. Pemberitahuan kepada semua yang telah membuat tempahan dengan nabila. Firstly, nak minta maaf sebab  tempahan takdapat siap seperti yang telah kita rancang. Memandangkan internet connection dekat rumah nabila rosak. Taktahu kenapa dan apa masalah dia. Dari semalam internet asyik tersekat je. Hari ni langsung takboleh buka.huhu. Maaf lagi sekali ye? Harap korang faham dengan situasi yang dialami dan masalah ini langsung tidak dijangka dan berlaku diluar jangkaan.

Nabila takdapat nak contact korang dekat facebook satu persatu sebab kelambatan internet tu. Insya-Allah kalau semuanya dah okay nabila akan siapkan semua nya ye. Harap individu-individu yang berkenaan perasan akan entri ini dan baca entri ini. Maaf sekali lagi. Peaacceee :D

Update : Malam ni dah okay sikit. Alhamdulillah dapat siapkan sikit :D

1 comment

Thursday, July 12, 2012 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalam, sekarang nie entah kenapa line tenet nie asyik buat hal langsung... bilalah kita nak maju nie erk kalau mcm nie terus...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...