21.7.12

Segmen : Kenangan Ramadhan

Author : Nabila Medan Time : 7/21/2012 03:22:00 PM Total Comment : 6 Label :


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang


Salam ramadhan.hihi. Sambil sambil termenung tu apa kata join segmen ni nak? terhad untuk 50 orang yang pantas je! taktahu la nabila ni cukup pantas ke tidak.haha.

Kenangan ramadhan yang takdapat dilupakan , masa nabila darjah 3 kot. Kalau dulu sekolah rendah , sekolah kebangsaan kantin mesti buka kan? sebab ada orang cina dan india. Masa rehat tu nafsu makan kuat sangat , last-last pergi kantin beli keropok lekor.Nyum nyumm. sedap! haha. Bile balik , mak tanya "Puasa tak?" Dengan selamba jawab "Puasa maa". haha. Sekarang dah takbuat macam tu dah. Insya-Allah :)

Nama : Nabila Medan
Warna : #F78DB0

tag
http://rafhanahrahim.blogspot.com/

6 comments

Sunday, July 22, 2012 1:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

dieya singgah sini dari segmen kenangan ramadhan, follow kamu jom singgah blog dieya kembali

http://www.dieyaworld.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

Sunday, July 22, 2012 4:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam Ramadhan :)

Miss z singgah sini

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/httpwwwfizgraphiccom201207segmen.html

Sunday, July 22, 2012 4:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam ramadhan al-mubarak!

http://nurikhmaindan.blogspot.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

Sunday, July 22, 2012 12:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah cnie..^_^*

http://nukilanrasekewchiq.blogspot.com/2012/07/kenangan-ramadhan.html

Sunday, July 22, 2012 1:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam Ramadhan :) Jom singgah sini ->

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

Sunday, July 22, 2012 8:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hihihi. Nakal. kita sama ja dulu kecik2. hahaha.

http://4.bp.blogspot.com/-asG_wjdL1Vo/UAvxx4qLgaI/AAAAAAAAKAs/x3f6d2cPmp4/s1600/Nabila+Medan.png

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...