11.7.12

Review Blog Comel Lina Kah In The House!

Author : Nabila Medan Time : 7/11/2012 04:26:00 PM Total Comment : 6 Label :

Sticky Post 24 Hour

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ , Hello Bloggers

Forgive but Never Forget  ♥

Maigod.Comel kan header dia? bunny.Rindu dengan template blog lama.hakhak.Btw,petang ni nabila nak review about this blog! Blog yang comel dengan warna , background , header dan ownernya juga.Blog dia baru je tamat daripada membuat sebuah giveaway. Kalau korang join giveaway dia. Korang boleh lihat senarai pemenangnya sebab pemenang telah diumumkan!

Review Secara Ringkas :-

  • Blog ki sangat comel dengan penggunaan warna yang lembut and cute.
  • Header? takpayah cakapla kan.100% comel. 
  • Blog yang ringan dan pantas.
  • Sidebar dia kemas sangat. teratur dan takterlalu banyak widget.
  • Serious template dia comel dan ohsem!

If korang nak tahu betapa terserlahnya kecomelan blog dia tu.Korang kenalah singgah dan lihat sendiri. Kalau tertarik terus follow okay? Ownernya pun sangat peramah.http://kata-kata-kiki.blogspot.com/.


Ambil banner dia dan letak kat blog korang kalau korang nak ye!

6 comments

Tuesday, July 10, 2012 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

kiut jer...siap ada goyang-goyang lagi..

Wednesday, July 11, 2012 11:33:00 AM Delete! [Reply Comment]

haha comel ja....best lah beliau...

Wednesday, July 11, 2012 3:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cute nye blog Lina tu. Huhuhu~

kita datang BW sini dari bloglist Kak Mia.

Wednesday, July 11, 2012 3:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cute nye blog Lina tu. Huhuhu~

kita datang BW sini dari bloglist Kak Mia.

Wednesday, July 11, 2012 4:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

alahai nape lah kat blog saya tak de mende2 comel gitu? hehehehehee

Wednesday, July 11, 2012 5:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Font tu miss z tak download.. tu pic..miss z google ja..ada try download tp x kuar tulisan jawinya...

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...