4.7.12

Edit Full Blog : Nurul Syafiqa | Syafiqa Jalisam

Author : Nabila Medan Time : 7/04/2012 08:36:00 PM Total Comment : 3 Label :

Giveaway For All Bloggers!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!!
MidYear Mega Giveaway!
♥ Segmen @ Topup RM50 
♥ Contest Blog Cantik & Cun 


  Assalamualaikum. Dah banyak hari nabila takupdate portfolio kan? Cehh , banyak sangat hari nya tuh. hihi. Okay malam ni nabila nak update sikit ler,memandangkan photoshop meragam lagi.So, takboleh nak teruskan edit-mengedit tu ._.

http://budakepalmerah.blogspot.com/
Actually blog ni dah siap seminggu-dua minggu yang lepas , tapi nabila belum sempat nak post kat sini. Sorry ye. Hopely syafiqa suka ye! Jom terjah blog adik ni .http://budakepalmerah.blogspot.com/.



3 comments

Wednesday, July 04, 2012 9:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akak,boleh tak kalau remove doodle tu? memang la bukan saya yang buat,tapi saya request kat syuthekitteh untuk buat dekat saya.Really appreciate it :)

http://syuthekitteh.tumblr.com/tagged/DOODLE/page/2

Wednesday, July 04, 2012 9:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

omey cangad :)

Wednesday, July 04, 2012 9:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik n comel.. blog pon da cantik sangat.. lama x singgah sini.. ^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...