16.7.12

Edit Full Blog + Menutab : Blog Dijah

Author : Nabila Medan Time : 7/16/2012 09:30:00 PM Total Comment : 3 Label :


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Portfolio lagi lagi.hewhew. Kali ini blog Dijah pula.Tema warna ? biru.nabila just matchingkan apa yang patut je.Dia ambil tempahan untuk edit full , menubar dan shoutbox background. Menubar seperti yang korang boleh lihat dibawah ini ye.

http://aku-dia-danbelog.blogspot.com/

Okay , macam biasa kalau korang nak tengok blog dia macam mana nabila jahanam edit korang terjah dia okay! http://aku-dia-danbelog.blogspot.com/

3 comments

Monday, July 16, 2012 9:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah mula suke warna biru ni.. yeay!! nak g blog Dijah la :)

Tuesday, July 17, 2012 10:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

simple but cantik la.. teringin nak ada header tp xde idea la nak buat guna photoshop or photoscape..
ape pon antara blog terbaik cz sy pun ske biru!!!hehehe

Tuesday, December 11, 2012 11:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

cntik lah..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...