20.7.12

Apa Motif Awak?!

Author : Nabila Medan Time : 7/20/2012 10:58:00 PM Total Comment : 8 Label :


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

   Apa motif? dah buat salah then minta maaf terus? bagus la minta maaf , tapi... erkkkk. Mybe sebab dah nak raya tu la dia terus minta maafkan? "sayang awak" Puasa dah dekat eloklah awak bertaubat eh? sedarlah diri sikit , ke awak nak gantikan "mereka yang sedang diikat sekarang". Ip address nabila dah dapat detect. Jaga-jagalah , nabila pasti akan memerhati. Takdapat berkat awak amik hak orang.hewhew. nabila malas nak layan , nasib baik angin hari ni tengah baik. Alhamdulillah :')

  Awak yang bernama "Sayang awak" tu , selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak eh? semoga awak dapat berubah dan menjalani ibadah puasa dengan penuh keikhlasan dan ketenangan ye... 


8 comments

Friday, July 20, 2012 11:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

perhatian maybe...hahaha...hairan jugak dibuatnya

Friday, July 20, 2012 11:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

ngaper tu dik?

Friday, July 20, 2012 11:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

biase la tu , blog kak Nabila kan kiut gitu. hehe :))

Saturday, July 21, 2012 12:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

relax relax .

Saturday, July 21, 2012 1:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

terus terang betul budak tu.. sabar je la..

Saturday, July 21, 2012 3:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

NR rasa tuto akak sememangnya lebih daripada cukup dah. Tak perlu nak buka page source segala. Cit, podahlah "sayang awak"!

Saturday, July 21, 2012 10:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

ap function IP address?
ley gtw x..
:D

Saturday, July 21, 2012 11:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

Macam mana nak detect IP address ?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...