7.6.12

Top Refferal 7 June Dan Gambar Hadiah Untuk 1st Giveaway by NabilaMedan

Author : Nabila Medan Time : 6/07/2012 10:41:00 PM Total Comment : 1 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!!
Segment Up Follower Hebat
Win Lomo,Samsung Phone And MP3 Here!
MidYear Mega Giveaway!


Assalamualaikum.Nabila kembali lagi.hewhew.Macam biasa , nabila kembali untuk bagitahu top refferal harian untuk my first giveaway.Dari hari ke hari , list dia top source bertukar-tukar , itu menunjukkan kesungguhan orang itu dan kebijaksanaan dalam memastikan kejayaan.Ceh ayat.hehe.Tanpa berlengah lagi , top refferal untuk hari ini sahaja ialah..


 Korang semua ada masa lagi sehari untuk promote habis-habisan! Goodluck untuk semua okay? Usaha lebih sikit ye? Giveaway akan tutup esok jam 12 malam.Jadi , korang ada beberapa jam untuk menang.Insya-Allah.Yang atas tu hanya top refferal untuk hari ini , tak campur yang semalam dan kelmarin lagi.Siapa pemenang masih lagi rahsia.

 Okay disamping itu , nabila nak bagi gambar hadiah yang sempat nabila capture hari tu.Maaf la , phone rosak , gambar pun kurang kualiti sikit.haha.Hadiah pun biasa-biasa je.But it cute okay! Haha.Enjoy It Yah :D

*Ni je yang sempat nabila tangkap*



1 comment

Friday, June 08, 2012 3:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

gud luck semua yg join ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...