6.6.12

Tarikh Tutup 1st Giveaway by NabilaMedan Dan Top Refferal 6 June

Author : Nabila Medan Time : 6/06/2012 09:26:00 PM Total Comment : 2 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!!
Segment Up Follower Hebat
Win Lomo,Samsung Phone And MP3 Here!
MidYear Mega Giveaway!


  Assalamualaikum.Hello.seperti yang dijanjikan semalam , nabila akan update top refferal dari hari ke hari kan? Dengan usaha yang gigih , korang mungkin akan tersenarai dalam list ini.Kalau tiada , usaha lagi dan lagi okay? kali ni nabila ambil top refferal untuk hari ini sahaja.Jadi , siapakah? 

  Sudah tahu kan? Okay sekarang nabila nak update berkenaan dengan tarikh tutup 1st giveaway by nabilamedan ni.Punya lah ramai yang tanya , bila tutup bila tutup? haiyohh.Sorry dekat entri memang nabila tak tulis kan? tapi perasan tak , dekat banner? haaaa! tengok betul-betul ye? Dekat banner giveaway nabila telah nyatakan bahawasanya tanggal 8 June 2012 Bersamaan Dengan Hari Jumaat adalah tarikh tamatnya.ada lagi 2 hari je lagi untuk korang join! ada 20 pemenang dicari. Tekan http://blin.gd/4eus kalau nak join. hewhew ;p

http://blin.gd/4eus

Click This Link Pleaseee

2 comments

Wednesday, June 06, 2012 9:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha..x prasan pulak =P

Friday, June 08, 2012 12:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

k , kita perasan . nabila , appr ah comment kita yang kita linkkan tu yang untuk join tu . takut taksempat :(

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...