19.6.12

PortFolio : Special Banner For Testatelissia

Author : Nabila Medan Time : 6/19/2012 04:35:00 PM Total Comment : 1 Label :





Giveaway For All Bloggers!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!!
MidYear Mega Giveaway!
♥ Segmen @ Topup RM50 
♥ Contest Blog Cantik & Cun 


Assalamualaikum.Yuhhhuu! Baru bangun tidur.hihi . Hari ni nak update portfolio lagi. Tadi pagi nabila sempat buat banner yang ditempah oleh kak dla . kak dla request nak banner bujur.Selama ni nabila pernah buat yang empat segi je.Kira pengalaman baru lah buat banner ni. hehe.Sorry kak dla sebab banner ni tak berapa lawa. Ni je yang dapat nabila buatkan.hehe. Btw , thanks to kak dla sebab sudi tempah ye.


Ni yang first , kak dla nak warna turqoise.
Yang ni yang second , soft pink


Murah saja tempah disini. hehe.Yang atas tu special banner ye. Jom ke blog kak dla! http://www.testatelissia.com/

1 comment

Tuesday, June 19, 2012 6:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik...hee =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...