16.6.12

Pemenang Lomo Untuk 1st Giveaway by NabilaMedan

Author : Nabila Medan Time : 6/16/2012 02:11:00 PM Total Comment : 11 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!!
Segment Up Follower Hebat
Win Lomo,Samsung Phone And MP3 Here!
MidYear Mega Giveaway!


  Assalamualaikum.selamat petang dan selamat berhujung minggu?! Okay , firstly nabila nak minta maaf sebab lambat umum okay? harap korang tak marah atau benci ke apa ye? Okay untuk 19 orang pemenang yang lain nabila dah umumkan? ada beberapa orang yang sudah bagi detail dan ada lagi yang belum bagi.Harap korang bg kerjasama.Insya-Allah minggu depan nabila akan mulakan proses pengeposan sebab nabila kumpul detail dulu , lecehlah kalau hantar satu-satu kan? Okay , berbalik pada topik kita.Pemenang utama dan secara langsungnya akan membawa pulang sebuah lomo yang ditaja oleh amercorner ialah ~


  Tekan untuk tumbesaran ye? Nampak tak? persaingan yang agak sengit sangat. tapi semua nya sudah terjawab kan? Untuk pemenang , sila bagi detail seperti Nama Penuh , Alamat Penuh Dan Nombor Phone ke email nabilamedan@yahoo.com .

  Selesai sudah , 1st Giveaway by NabilaMedan amat mendapat sambutan diluar jangkaan , insya-Allah mungkin akan ada 2nd Giveaway by NabilaMedan pula selepas ini kan? hehe.Bye Bye!

11 comments

Saturday, June 16, 2012 2:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

dia menang dua bijik lomo dari amer :D ...


Ciocolate .. 2 lomo ke or nak satu domain dan satu lomo ? :D hihi

tahniah :D

Saturday, June 16, 2012 2:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah kepada pemenang

Saturday, June 16, 2012 2:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah kepada pemenang!

Saturday, June 16, 2012 3:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kepada pemenang! ^_^

Saturday, June 16, 2012 3:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kak , eisya dah hntr detail hadiah yg eisya menang tu dkat facebook k

Saturday, June 16, 2012 3:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kepada pemenang ^_^

Saturday, June 16, 2012 3:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah

Saturday, June 16, 2012 6:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah..x pe lah..banyak lagi jadiah lomo kat tempat lain..mungkin nih bukan rezeki ain..ape-apepon, ain tag kak nab ye..jemput join

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

Sunday, June 17, 2012 12:32:00 AM Delete! [Reply Comment]

serius mmg hadiah birthday rasanya ngam ngam kamu umumkan 17/6 birthday saya ahax...

dah email kamu

Sunday, June 17, 2012 10:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Cioccolato World - tahniah ye! :D

Tuesday, June 19, 2012 10:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah kepada pemeanng :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...