11.6.12

Mana Semua Blogger Pergi Menghilang?

Author : Nabila Medan Time : 6/11/2012 06:02:00 PM Total Comment : 10 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!!
Segment Up Follower Hebat
Win Lomo,Samsung Phone And MP3 Here!
MidYear Mega Giveaway!


  Assalamualaikum.Haiyahhh! Cuti sudah habis.Sekolah sudah kembali.Rasa malasnya yang amat.haha.Ada dalam 3Jam nabila bukak dashboard , tengok macam update tak bergerak-gerak.Benda yang sama je.Mana semua blogger pergi? Tak update blog ke? bosan la macam ni.Hurmmm.

  Bosan Bosan Bosan.Mesti ramai blogger yang dah balik asrama , yang dah sekolah , yang dah sibuk sana sini kan? Tu yang dashboard duk merajuk kat situ je.Boleh tolong nabila? Tekan link ini http://blin.gd/4eyk http://blin.gd/4eus.


10 comments

Monday, June 11, 2012 6:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

macam mana nak update kalau asek asek sibuk buat kerja sekolah? ahaha

Monday, June 11, 2012 6:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

ramai blogger dah start kuliah hehehe :)
penat yg amat sgt hari ni huhu.. nak update xde idea.. so BW jer hehhehe

Monday, June 11, 2012 6:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

ahaha :D bila sekolah dah bukak balik mmg dashboard mcm tak berusik langsung !
jom baca ! blog hacker !!!! berhati-hati !!

Monday, June 11, 2012 6:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

semula dah kembali bersekolah.. tinggal kita2 ja sekarang ni..Tunggu nak dekat raya nanti kot baru meriah sikit dashboard kita..hehehe

Monday, June 11, 2012 6:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akak jangan cakap pergi asrama :'( Sebab abang saye ade kat asrama dan saye rindu sesangat ngan die =(

Monday, June 11, 2012 6:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

blogger sume tdo!hehe

Monday, June 11, 2012 6:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya tak sibuk sangat sebab saya dah keje..skang keje tak banyak..hehe~

Monday, June 11, 2012 8:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

hihihi....akak ada...mungkin yg sekolah dah kembali hostel...

Monday, June 11, 2012 10:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

mereka bz dengan hal depa. haha;P

Tuesday, June 12, 2012 12:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

betul.. entry yang sama ja dashboard

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...