23.6.12

Edit Full Blog : Blog Dieya World

Author : Nabila Medan Time : 6/23/2012 03:10:00 PM Total Comment : 2 Label :





Giveaway For All Bloggers!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!! 
MidYear Mega Giveaway!
♥ Segmen @ Topup RM50 
♥ Contest Blog Cantik & Cun 


Assalamualaikum. Selamat petang. Okay , minggu ni rajin betul nabila update portfolio kan? Hehe. Okay kali ni sasaran ditujukan kearah blog Dieya World! Thanks sebab sudi menempah. Hewhew


http://www.dieyaworld.com/


Haaa. Hehe. Tema warna oren-oren-kuning.Nabila harap dieya suka ngan blog tu. Sorry la kalau tak berapa yang puaskan hati dieya ye? Actually , blog ni dah beberapa hari lepas dah siap , tapi baru hari ni sempat nak update kat blog. Hehe. Ada beberapa tempahan yang nak kena siapkan . Insya-Allah nabila akan buat yang terbaik. Amin.. Oh yah , Jom Terjah blog dieya http://www.dieyaworld.com/

2 comments

Monday, July 16, 2012 10:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

best pulak tengok portfolio nabila yang makin banyak ni. untg la org kreatif kann,... :) comment sini lepas tengok sampai habis!! ^^

Sunday, September 16, 2012 12:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

nk macam tu boleh....
kena bayarberapa?
saya baru buat blog x pandai nk hias2

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...