26.6.12

Blog Berwajah Baru? Blog Jiwa Serabut! (Blog Percubaan)

Author : Nabila Medan Time : 6/26/2012 10:09:00 PM Total Comment : 51 Label :



Assalamualaikum.Waaa , pink pinky.hakhak.blog baru? tetap pink dan kuning.luv this colour! Tapi ada satu permintaan.Boleh? Nabila perlukan komen korang tentang blog ni.Sebab first time buat body entri dan sidebar macam tu.Tu yg agak buruk sikit tu.Widget pun terapung sana-sini.See? Serabukkk! Tadi nabila dah timbang berat dia , dah 5kali bawak blog ni g jogging. Tapi hasilnya , hanya korang boleh beritahu.Boleh?
1.Berat?
2.Warna Sesuai Or Terlalu Terang?
3.Serabut sangat?
4.Komen je dri hati yg ikhlas
Pleaseee Yah :D


51 comments

Tuesday, June 26, 2012 10:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik dari dulu la Nabila..yang lama tu kaler dia kelabu sket..yang terang sikit..nice...hhmmm...tapi still kaler pink...minat pink eiihh??

Tuesday, June 26, 2012 10:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik,,pink,,hehe,,cm berat je,,lawa lah,, na tnye cmne wat posted by uh ade background

Tuesday, June 26, 2012 10:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comel la kak nabila medan <3
Bak kata orang " Simple But Nice "
tetapi bukan itu.. yang ini

"Serabut xpi comel / serabut xpi style "

# 2 ayat kat atas untuk kak nabila. .,
hhehehe.,, style-2 :)

Salam , nabilla . Nak komen nie , jgn marah pulak :)

-Berat blog nabilla tak lah berat sangad sbb line tenet umh saya laju sbb baru bayar bil ><

-Yang burung hantu tuu cam serabut sikit :)

Tuuu jea :D Jgn marah ek . Ikhlas dari hati :)

Tuesday, June 26, 2012 10:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

cam ok jew...pink mmg canntik...lembut jer namapk..nice,..tak berat..

Tuesday, June 26, 2012 10:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comelnya blog ni .
berat blog ni dah oke . kalau tutun sikit lagi , lagi la oke .
saya rasa blog ni tak la serabut sangat .

Tuesday, June 26, 2012 10:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Tie@Akak - hehe.entah dah taksub ngan pink. hehe. thanks yah sis ;D

Tuesday, June 26, 2012 10:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

@ShalleyaNna - yg ada background tu eh? insya-Allah nanti nabila buat tutor nya ye . btw, thankss :D

Tuesday, June 26, 2012 10:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Hajjatul Darwisyah - thanks Adik :D

Tuesday, June 26, 2012 10:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

@n a j i h a h z a k a r i a - wasalam. hehe. takmarah pun la. btw, thanks :D

Tuesday, June 26, 2012 10:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel tapi saya lebih suka blog kak nabila yg dulu :)

Tuesday, June 26, 2012 10:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@izan mama mia - thanks sis :D

Tuesday, June 26, 2012 10:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Afifah Hayati - tutun? hihi. nabila tgok serabut. haha. btw, thanks yah :D

Tuesday, June 26, 2012 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Fie - yg dulu tak akan pernah wujud lagi. *Eceh*.hakhak. insya-Allah. ni saja nak test code ;p

Tuesday, June 26, 2012 10:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nak kata serabut pun tak .Berat tu beratla sikit .Tak berat sangat .Cantik sangat 0.0

Tuesday, June 26, 2012 10:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam nabila. hee.

Dah ok dah ni.

Ada cadangan.jgn marah ye dik. klo brung hantu jadi header pung ok gak. Bila sidebar seragam dengan header lagiiii cantik

tapi kalau taknak,just betulkan padding je.

sebab ada yang floating tak center lagi.yehhh yg lain ok da. shantekk !

Tuesday, June 26, 2012 10:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik dari yg dulu. yg nie nice. Tapi, rsanya kalau cbox tu letakkan sama line dengan widget yg lain. lagi okey kot.

Tuesday, June 26, 2012 10:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

seriously cantik. Sof je.. sesuai dengan lagu.. kemas.. cepat je loading ^_^ tahniah ! eh jemput ke blog buruk cik anis >_<

Tuesday, June 26, 2012 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

comell. =)

Tuesday, June 26, 2012 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

opss , turun . = ='

Tuesday, June 26, 2012 10:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

oopppssss xde lagu.. dga lagu kat blog org lain hehehe sory ea.. :)

Tuesday, June 26, 2012 10:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Siti Nuraisyah - hihi . thanks :D

Tuesday, June 26, 2012 10:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Gmj - thank you sgt! hargai sgt. insya-Allah akan diperbaiki :)

Tuesday, June 26, 2012 10:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Fara Tasya - thank you =>

Tuesday, June 26, 2012 10:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Anis - thank you awak :D

Tuesday, June 26, 2012 10:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

@natasyapink - thanks :D

Tuesday, June 26, 2012 10:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Afifah Hayati - oh turun. hehe :D

Tuesday, June 26, 2012 10:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Anis - takada lagu? --" ada kan? nabila tak delete pun lagu.

Tuesday, June 26, 2012 10:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nabila Medan

tapi blog akak still comel :) macam tuan blog dia :P

Tuesday, June 26, 2012 10:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Waaa..sumpah cantek ;)

Tuesday, June 26, 2012 11:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

woaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh~~
kematangan terserlah...
cantik header dan cantik owl tepi tuh..
BTW, doodle kat header tu mcm doodle myra azraff^^

Tuesday, June 26, 2012 11:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

lagi cantik dari dulu..
blog un x berat..
ok!:)

Tuesday, June 26, 2012 11:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel <3 berat sikit dr yg dulu tp tak banyak sangat pun kira okay laa :D

Tuesday, June 26, 2012 11:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Andand, chatbox tu kalau letak selari dgn sidebar yg lain nmpk kemas sikit :D

Wednesday, June 27, 2012 12:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

1. tak berat, cepat je loading
2. warna amat lembut n sweet
3. tak serabut pun
4. insha Allah
:)

Wednesday, June 27, 2012 12:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wah nice new look.Nice nad tak berat,Colour pon tak ada masalah cume,mungkin navi yang sebelah kiri tu kurang sesuai tempatnya,yang 'Big Boss' etc.Itu je mungkin kurang sesuai :'>

Wednesday, June 27, 2012 12:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

Nice lah blog yg skarang ni ! otak kak Nabila memang GOOD ! <3

Wednesday, June 27, 2012 2:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik cantik :)

Wednesday, June 27, 2012 2:17:00 AM Delete! [Reply Comment]

sangat cantik! kaler pink mmg cantik! yang ni lagi cantik dari sebelum ni! :) tapi..... tapi..... tapi.... nape cursor kecik sgt, kdg2 deno tercarik-carik.... hihi... sori ya... :)

Wednesday, June 27, 2012 9:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik la blog awak .. tak tipuu :)

Wednesday, June 27, 2012 10:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

mak dara takde komen mmg comel aje header dan warna pink pun sweet sweet gitew sedap aje mata memandang.. ;)

Wednesday, June 27, 2012 10:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

lawa la >.<

Wednesday, June 27, 2012 10:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

1. Berat ok.
2. Warna just nice.
3. Tang header & burung hantu tu a little bit messy la yunk.
4. Lain2 semua ok..

Komen dari hati ni tau. Jangan marah ea.. =)

Wednesday, June 27, 2012 11:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

rasenyer yg dulu lagy lawa ott :) yang sekarang petak-2 . tak berape lawa . ngee~ widget pom cm serabut . warna oke laa . ade cerah ade gelap . paling suke header ^^

Wednesday, June 27, 2012 11:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

Nice sgt ! comell burung-2 tu

Wednesday, June 27, 2012 11:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

Still lawa lagi macam dulu kaka ;) Pink punn cumel ape. Hehehe ;)

Wednesday, June 27, 2012 3:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nabila edit memang cantik2 :) ni okayy jugak.

Wednesday, June 27, 2012 4:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

nyue rs cam ok jer.....simple :)

Thursday, June 28, 2012 9:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik . tapi tulisan kecil . besarkan sikit , mata kita rabun 0.o . hehe :D

Thursday, June 28, 2012 9:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

emm...semua okay cume background die terlalu terang dan macam tak nampak je background die. Yang lain semua ok. Header pon kiut jer =)

Friday, June 29, 2012 5:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantik + comel + kemas + smart = perfect

suka2

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...