21.6.12

BEN ASHAARI DAN SAYA

Author : Nabila Medan Time : 6/21/2012 09:26:00 PM Total Comment : 21 Label :





Giveaway For All Bloggers!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!! 
MidYear Mega Giveaway!
♥ Segmen @ Topup RM50 
♥ Contest Blog Cantik & Cun 


BEN ASHAARI

Assalamualaikum dan selamat malam.Segmen dari ben ashaari.Dalam kesibukan sempat jugak dia bersegmen.hehe.Kalau nak join tekan banner sebelum jam 11malam ye? tehhheee :B


Blog yang nabila suka baca? Blog yang cepat loading , kemas dan teratur juga mempunyai entri , artikel serta kandungan yang menarik.Kerana? Sebab rasa selesa bila masuk blog tu , takpayah tunggu loading berjam-jam.Dapat tambah ilmu dan selalu tertarik dengan entri yang menarik!

21 comments

Thursday, June 21, 2012 10:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

As Salam, dari segmen yang sama, done follow u..sudi-sudilah dtg melawat

Thursday, June 21, 2012 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

sy join jugak.. =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Thursday, June 21, 2012 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Thursday, June 21, 2012 10:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Thursday, June 21, 2012 11:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Friday, June 22, 2012 12:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

11 malam berlalu sudah hahaha tk dpt dieya join

jemput join http://www.dieyaworld.com/2012/06/giveaway-aku-suka-saya-benci-by-dieya.html

Friday, June 22, 2012 12:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Friday, June 22, 2012 1:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

Friday, June 22, 2012 1:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

dari segmen sama! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.ht

Friday, June 22, 2012 2:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Friday, June 22, 2012 8:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Friday, June 22, 2012 10:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

eyqa datang dari segmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Friday, June 22, 2012 10:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Friday, June 22, 2012 10:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

Friday, June 22, 2012 1:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog kamu comel^^ btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry, if suke follow sekali^^

Friday, June 22, 2012 3:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
lama Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Friday, June 22, 2012 3:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam , singgah baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

follow here :)

Friday, June 22, 2012 4:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

datang dari segmen yang sama!'
done follow(3759#),hit me back k!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

Friday, June 22, 2012 9:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dari segmen yang sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Friday, June 22, 2012 10:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

golek sampai kat sini:)) skodeng blog ni.dtg dr segmen yg sama:)

Saturday, June 23, 2012 5:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...