5.6.12

Bakal Pemenang LOMO | Top Refferal 5 June

Author : Nabila Medan Time : 6/05/2012 03:19:00 PM Total Comment : 7 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!!
Segment Up Follower Hebat
Win Lomo,Samsung Phone And MP3 Here!
MidYear Mega Giveaway!


  Assalamualaikum.Petang ni agak penat sebab dari semalam sesi "copypaste" senarai yang join giveaway , sampai petang ni baru dapat separuh.Lagi separuh belum sempat lagi.huhu.Okay atas permintaan dari peserta , nabila akan update bakal-bakal pemenang hadiah lomo bagi 1st giveaway by nabilamedan.So , who?


  Yang nabila bintangkan itulah bakal pemenangnya.Yang tiada dalam list bakal pemenang , korang jangan putus asa.Ada lagi beberapa hari untuk korang lawan mereka.Usaha itu penting.Walaupun saingan yang ditunjukkan agak sengit , namun kalau korang usaha.Insya-allah korang mungkin akan berada diatas.Nabila akan update top refferal lagi esok untuk korang sentiasa alert okay? GoodLuck untuk Semua! :D

7 comments

Tuesday, June 05, 2012 3:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

Rasa macam nak pengsan pun ade :'P Hahahaha. Anyway, semuanya boleh berubah. Good Luck kepada semua peserta!

Tuesday, June 05, 2012 3:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

sy tak tersenarai pon?haha..susah la nak menang kalau follower cikit.. :(

Tuesday, June 05, 2012 3:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

gudluck buat sume yang tersenarai tu.huhuh..untung la kalau menang.

Tuesday, June 05, 2012 4:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah2 :)

Tuesday, June 05, 2012 5:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

ga tamat bila

Tuesday, June 05, 2012 5:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

janji esok update top refferral ok...nak gi promote

Tuesday, June 05, 2012 7:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila guna apa tgk top refferal?? shout at my cbox ya,,

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...