24.6.12

Attention To All Winners , 1st Giveaway By NabilaMedan

Author : Nabila Medan Time : 6/24/2012 05:33:00 PM Total Comment : 0 Label :





Giveaway For All Bloggers!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!! 
MidYear Mega Giveaway!
♥ Segmen @ Topup RM50 
♥ Contest Blog Cantik & Cun 


  Assalamualaikum.Hai semua. Okay entri ni nabila tujukan khas untuk para pemenang giveaway nabila yang lepas.Ada 5-6 Orang yang dah hantar detail kan? Semua yang hantar hari tu , hadiah nabila dah pos.Guna pos biasa je.Ada seorang pemenang yang dah inform kat nabila yang dia dah terima hadiah tu.Terima kasih sebab inform nabila. Dia siap buat entri lagi?! Awww , terharu mak bedah. Haha. Thanks ye sis!

  Pemenang lain? hadiah dah sampai pada korang atau belum? let's me know yah! Ada setengah pemenang taktuntut.Nabila bagi masa sampai esok sahaja.Kalau tidak ada yang tuntut.nabila anggap korang taknak hadiah tu.Sebab nabila dah bagi tempoh berapa minggu untuk tuntut kan? That's all. Bye :*

* 3 orang pemenang doodle , sorry sebab doodle yang nabila tempah masih belum siap.nabila sendiri masih menunggu lagi.So sorry*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...