23.6.12

1st SPECIAL GIVEAWAY CONTEST by Qaleshya Umairah

Author : Nabila Medan Time : 6/23/2012 03:53:00 PM Total Comment : 3 Label :





Giveaway For All Bloggers!
1st Giveaway By Lieyna
Lomo Aquapix GiveAway
Miss Jijie 1st GiveAway!! 
MidYear Mega Giveaway!
♥ Segmen @ Topup RM50 
♥ Contest Blog Cantik & Cun 





Kisah Love Story Nabila


   Kini kisahnya bermula , pada satu petang yang damai dan tenang , disebuah taman bunga yang indah nun berseri.Aku dan dia bertemu buat kali pertamanya, terlihat dia disana , aku terasa segan dan malu."Aku lihat dia disana , aku ingin mendekatinya , aku cuba menghampirinya , lalu aku menyapa dia" (Ainan Tasneem - Lagu Aku Suka Dia)."Hai" , itu kata-kata yang boleh keluar dari benak bibir aku , hati yang berdebar semakin pantas membuatkan aku kaku seketika."Hai , awak buat apa datang sini?" , kata-kata dia memecahkan kesunyian...
   Sedang asyik berbual disebuah cafe sambil menjamah sedikit makanan.Tiba-tiba dia meminta izin untuk pergi sebentar.Aku hanya menganggukkan kepala tanda mengerti maksud dia. 15 minit kemudian , dia kembali.. wajahnya seakan-akan begitu gembira sekali , dia berjalan lalu mendekati diri aku. Dia menghulurkan tangan kanannya , sejambak bunga ros yang terlihat! Aku tersenyum tanpa kata lalu mengambil bunga itu.
   Tatkala dia ingin mula berbicara...... Tiba-tiba........... 
Kring Kring Kring Kring. Bangun Bangun Bangun! Jam loceng berbunyi.Gosok mata , rupa-rupanya ia hanya mimpi semata T_T

#ni love story versi mimpi punya tau.Haha


Seriously , nabila takada kisah love story yang real , tapi gatal nak join contest ni jugak. Haha. Sekolah lagi , mana boleh bercinta kan? takpe , pesan MakAyah belajar dulu.haha. Love story versi mimpi. Amacam? Hehe. 

Due date malam ni tau! :D

3 comments

Saturday, June 23, 2012 5:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

apapun love story yg ni pun dh sgt2 sweet dik hehehe

Saturday, June 23, 2012 5:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

apapun love story yg ni pun dh sgt2 sweet dik hehehe

Sunday, June 24, 2012 9:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

goodluck , jom terjah ika puny pulak , dri contest yg sme
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/06/1st-special-giveaway-contest-by.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...