19.5.12

[Update Giveaway!] Jadual Giveaway Dan Pengumuman Untuk Bakal Pemenang

Author : Nabila Medan Time : 5/19/2012 05:36:00 PM Total Comment : 3 Label :






Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -  
- Contest Hebat Ninie -


   Assalamualaikum.Salam Sejahtera.Tinggal sehari je lagi , iaitu esok sebelum giveaway nabila dan sha tamat.Yang sudah sertai , ribuan terima kasih ye? Yang Belum? Join la cepat-cepat sebelum terlambat! haha.Jangan kata nabila tak mention okay? Okay , korang mesti tak sabar kan nak tahu pemenang nya? hihi.Urusan hadiah Sha yang akan uruskan 100% kerana dia yang disscuss semuanya dekat sponsor.Means nabila ni sebagai orang tengah untuk memeriahkan giveaway ni je.Kira bantu dia lah lebih kurang~

   Giveaway tu nabila langsung tak terlibat dengan pihak sponsor okay? Sebab nabila hanya partner untuk sebarkan giveaway ini.hehe.Giveaway dari nabila sendiri , nabila akan buat masa cuti sekolah nanti selama 2 minggu sahaja.Harap ada yang join nanti.Hadiah tak gempak sebab semua nabila yang sponsor.ekeke ;p

Jadual Perancangan :
*20 May 2012 : Giveaway Tamat & nabila akan update semua link *sekarang banyak tak sempat*
*21-22 May 2012 : Peserta Diminta untuk semak link masing-masing.Selepas tarikh tersebut , pelbagai komen mengenai link tiada tidak akan dilayan okay?
*Selepas Tarikh Tersebut , Insya-Allah kami akan umumkan pemenang secepat mungkin.
*Bakal Pemenang Diberi masa selama 5Hari untuk tuntut hadiah.

nabila harap korang semua dah alert okay? Mega Giveaway.

3 comments

Saturday, May 19, 2012 6:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

mintak2 lar sye pemenang bertuah tu, sbb letih kene follow|like|add|follow twitter semua sponsor. hehe (:

Saturday, May 19, 2012 7:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wuu~~ harap2 ada rezeki :) ..

Sunday, May 20, 2012 8:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

hahahah... xtau lak... ;p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...