21.5.12

Senarai Penuh Penyertaan Untuk Mega Giveaway | Nak Tahu Pemenang Cepat? Semak Cepat!

Author : Nabila Medan Time : 5/21/2012 05:31:00 PM Total Comment : 4 Label :







Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -

Assalamualaikum.Tadi nabila sudah selesai update senarai penuh penyertaan untuk mega giveaway nabila dan sha.Nabila update penyertaan yang diletakkan diblog nabila dan juga diblog sha.Sila semak dan ingat la nombor masing-masing kerana nombor itulah yang bakal tentukan siapa pemenang nya.Korang diberi masa sehingga esok petang.Selepas itu , kami akan mula kan cabutan dan insya-Allah pemenang akan diketahui tidak lama lagi.

Kami harap dapat selesaikan dengan secepat mungkin , jadi kami amat berharap agar korang dapat berikan kerjasama yang sepenuhnya.Sila semak sekarang nya? Kalau tiada , sila beritahu okay?


last , nak minta tolong boleh? tekan kan churpchurp nabila boleh? please , nak tambah income + hadiah untuk next giveaway ni =3
   
  

Boleh tak? =3
Thank You!


4 comments

Monday, May 21, 2012 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

okey akak.. saya dah teka semua churp2 akak.. harap duit churp2 akak bertambah hikhikk .. check! nama saya ada di list peserta.. hope menang~ amin..

Monday, May 21, 2012 5:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

maaf bukan dari GA awakkk.. saya nak ajak join GA saya...
syarat yg simple dan hadiah yang menarik .... cekidaud....
http://ceritamisspurple.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html

Monday, May 21, 2012 9:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

oke..kak da klik pn..arap2 kak leh mnang la..amin..

Monday, May 21, 2012 9:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

sebenarnya susah kan nak uruskan GA nie.. saya pun macam tu jugak . terpaksa update lambat entry pemenang , huhu ... btw comellah blog nie ! awesome ! hihi.. pandai sis edit :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...