29.5.12

Segmen 2 : Bloglist June

Author : Nabila Medan Time : 5/29/2012 02:09:00 PM Total Comment : 5 Label :







Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥




Nak join? Tekan banner okay?
tutup 1/6/2012


Selamat bersegmen :D

5 comments

Tuesday, May 29, 2012 2:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye .. thnxx bab sudi singgah , follow & join segmen ama yg tak seberapa tu :) TQ ..

Friday, June 01, 2012 9:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam perkenalan.. selamat bersegmen.. ^_^

Friday, June 01, 2012 11:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

yuhoo ~!
senarai blogger untuk SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
thnxx pada mereka yang sudi join :)

Friday, June 01, 2012 11:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam singgah dan follow belog ini
dari segmen yang sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

Saturday, June 02, 2012 5:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dari segmen sama :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...