6.5.12

Pemenang Segmen Pantas , Header Percuma!

Author : Nabila Medan Time : 5/06/2012 10:22:00 AM Total Comment : 12 Label :







Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
 - Contest Hebat Ninie -


    Assalamualaikum.Selamat berhujung minggu semua nya! Oke , hari ni nabila nak umumkan pemenang segmen pantas tempoh hari.Ala,yang dapat header free tu.tahu kan? Btw , nabila gune random.org untuk lebih adil dan tiada alasan pilih kasih pun.seramai 27 orang blogger yang sertai segmen pantas hari tuh.Jadi , siapakah pemenang nye? adakah korang salah seorang daripada yang bertuah?


Detail : Background White , 890 x 300


http://nurinpunyecerita.blogspot.com/
Detail : Background Transparent , 1000 x 300

Detail : Background Transparent , 800 x 400

Detail : Background Transparent , 800 x 300



Detail : Background Transparent , 780 x 200 

  Oke , detail nabila dah letak dekat situ.First header nabila buat background white sebab gambar tu susah nak transparentkan.Maaflah la kalau tak cantik.Tiada paksaan untuk pakai header ni.Buat koleksi pun boleh.kalau taknak pun tak apa.
Cara nak save? Tekan Gambar/Header , Right Click and then , save image as...

12 comments

Sunday, May 06, 2012 10:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

Congrats all! Ninie tak sempat nak join..

Sunday, May 06, 2012 10:33:00 AM Delete! [Reply Comment]

yeay!!! eiyqa dapat!! thanks nabila! thanks sangat!! eiyqa tak pandai buat header..now dapat juga rezeki nak merasa header nama sendiri.. Alhamdulillah..suke sgt! chantek :) ..thanks sweety <3 !~

Sunday, May 06, 2012 10:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

very nice and simple...

Sunday, May 06, 2012 10:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

thanks nabila.. BTW cantik sngt !! x kesah pon background putih.. anyway thanks sngt.. hihihi teruja sngt.

Sunday, May 06, 2012 11:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Mizzs Ninie - hehe.next time ye dek? :D

Sunday, May 06, 2012 11:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

@cik eiyQa - tahniah. sama-sama. harap suka :D

Sunday, May 06, 2012 11:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Che Rosliza Che mat - :)

Sunday, May 06, 2012 11:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Ain Anuar - tahniah.harap suka ye :D

Sunday, May 06, 2012 11:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah2,saya ada lah..thanx nabila.tomey sngat header ni,,appreciate it:D

Sunday, May 06, 2012 11:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

comelnya :D

Sunday, May 06, 2012 3:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

lawa Nabila buat ... jelez2 ... hahaha

Sunday, May 06, 2012 5:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

wow! so cute laa.. atoto

jeles ni.. xsempat join.. :(

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...