11.5.12

Pemenang Header Percuma! Siapakah?

Author : Nabila Medan Time : 5/11/2012 07:45:00 PM Total Comment : 8 Label :



Contest Paling Terbaik Bulan Ini!


   Assalamualaikum.Maaf atas kelewatan untuk umumkan pemenang segmen pantas bahagian 2.Untuk kali ni nabila pilih 3 orang sahaja.Okay? Bukti yang nabila tak pilih kasih , lihat gambar random atas tu ye.Congrat pada yang menang! Rezeki korang.kalau nak guna.Sila lah amik , kalau taknak guna.Simpan je la buat koleksi.kalau taknak juga? takpe.tak kesah pun , sebab tahu nabila buat bukan lawa macam korang buat kan? hewhew *ayat merajuk*









http://aku-dia-danbelog.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-header-percuma-bahagian-2.html

Habis! Jangan sedih okay? nanti nabila buat bahagian 3 pula ye?
Terima Kasih :)



8 comments

Friday, May 11, 2012 7:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

eyqa asyik tak sempay nak join --' kalau nabila buat lagi , inform okay ? takut eyqa terlepas pandang --'

Friday, May 11, 2012 7:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

UH.. tak sempat nak join.. nanti inform tau dah buat yg ke3 nanti.. nak tukar header yg lama tu. Tak pernah tukar lagi.. hehe

Friday, May 11, 2012 7:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

UH.. tak sempat nak join.. nanti inform tau dah buat yg ke3 nanti.. nak tukar header yg lama tu. Tak pernah tukar lagi.. hehe

Friday, May 11, 2012 9:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

alhamdulillah :) tq kak nabila :)

Friday, May 11, 2012 9:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Congrats! Kalau ada yang ketiga inform Ninie tau

Friday, May 11, 2012 9:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

ahak ! tengs nabila. cantik header nabila buat.

Friday, May 11, 2012 11:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hye !! Thanks nabilaa .. =)

Monday, May 14, 2012 8:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

hukhuk..asik tak sempat saja.. @_@ hukhuk...

tahniah kepada pemenang.. @_@

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...