16.5.12

Mini Giveaway by CikHannah : Jom Jejalan

Author : Nabila Medan Time : 5/16/2012 04:52:00 PM Total Comment : 1 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -  
- Contest Hebat Ninie -

Photobucket

Assalamualaikum.Hari ini nabila nak sertai "Mini Giveaway by CikHannah" kalau korang ingin sertai.Tekan gambar atas tu okay? hehe.


Segala syarat telah hamba ikuti ,
Diharap tuan sudi terima ,
Jika rezeki berpihak pada hamba kali ini ,
Sebesar lautan hamba tadahnya .


1.Lokasi Percutian Untuk Hannah & Family
Pulau Langkawi! :D
Disana boleh hilangkan penat lelah , hilangkan kesesakan di bandar dapat tenangkan jiwa dan fikiran.Insya-Allah best , seronok , gembira dan tenang :)


2.Keistimewaan Blog Scarfsweethoney
Pandangan nabila?
Gorgeous , Simple , Cute , Sweet And Nice Blog!


Gorgeous - sebab tema yang digunakan sangat cantik
Simple - sebab template yang sangat simple but ohseem
Cute - sebab hijab yang dijual disana sangat cantik
Sweet - sebab warna pink dan putih yang amat menawan
Nice - semua nya okay , loading blog pun sangat baik


Semoga Scarfsweethoney terus maju dan berjaya dalam bidang tersebut!
Scarfsweethoney Janjikan kelainan :)




All Done! :D

1 comment

Wednesday, May 16, 2012 7:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Chenta baru balik dr Langkawi!!
suker sgt jelajah bersama keluarga !!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...