3.5.12

Mid-Year Examination Are Coming!

Author : Nabila Medan Time : 5/03/2012 05:26:00 PM Total Comment : 3 Label :







Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo -
 - Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin
- Contest Hebat Ninie -


   Assalamualaikum.Minggu depan exam nak mula kan? huhu.Tiga minggu berturut-turut exam.Memang pecah perut kepala.Persediaan awal? Study study study.Lepas tiga minggu exam , terus cuti sekolah.Bab cuti tu memang best la.hihi.terbaik! Bagi yang bakal menghadapi peperiksaan pertengahan tahun macam nabila.Nabila doakan agar korang boleh buat yang terbaik dan semoga berjaya.Pertama , ketika masuk menjawab soalan tu pastikan hati kita tenang baru boleh berfikir dengan logik! hehe



Eh eh eh , sementara nabila tengah exam minggu depan.Korang sudi sudi la join Mega Giveaway dari nabila dengan partner nabila tu.Boleh kan? Kalau hadiah nya tak cukup power sangat.Korang boleh join Segmen Serius Follow Back yang telah menyediakan hadiah yang menarik untuk peserta yang bertuah.Hadiah merupakan sebuah Lomo Aquapix! Wow! Join la ye :>

It's Time To :
Study smart!

3 comments

Thursday, May 03, 2012 5:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

good luck. i know u can do it very well :)

Thursday, May 03, 2012 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

good luck dear..
chaiyok chaiyok

Thursday, May 03, 2012 5:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

gud luck tuk exam..=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...