2.5.12

LoveBagLoveBag-Private Closet | Jom Shopping!

Author : Nabila Medan Time : 5/02/2012 03:56:00 PM Total Comment : 0 Label :







Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin
- Contest Hebat Ninie -


Assalamualaikum para sahabat blogger semua? Korang sihat? Alhamdulillah petang ni hujan je , sejuk sikit kan? Hujan rahmat katakan *takyah g kokurikulum ;p* Oke petang ni nabila nak review satu blogshop ni.Korang mungkin dah pernah dengar nama nya kerana , blogshop ni sangat bermurah hati tengah sponsor ga-ga yang sedang berlangsung kan? Moga bertambah rezeki beliau.Amin.

LoveBagLoveBag-Private Closet: Malaysia Online Fashion Apparels BlogShop

Di sini terdapat pelbagai jenis , design dan warna pakaian yang menarik.Salah satu yang menjadi kegemaran nabila ialah dress labuh yang ada disana.Kain nya sangat selesa.Antara baju-baju yang dijual disana ialah :

 

 

 

 

 


   

Itu antara item terbaru yang ada di blogshop tersebut.Harga nya sangat berpatutan tau! Nak tengok pelbagai item yang lebih menarik? Jom shopping disini! http://lovebaglovebag-privatecloset.blogspot.com/. *nabila pun baru menang voucher rm30 dari blogshop ni.nak shopping dulu ;p* Yang pasti , kain nya selesa :D

Lihat lagi?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...