29.5.12

Layan Benda Lain Hari Ni .

Author : Nabila Medan Time : 5/29/2012 08:48:00 PM Total Comment : 7 Label :







Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥


   Assalamualaikum.Tension pulak rasa petang tadi ,taktahu kenapa.Tetiba otak terasa nak layan sesuatu yang lain hari ni.Tuptup , tekan pangkah kat twitter , pangkah kat blogger home , offline facebook. Bukak ini!






  Main game! haha.serius hilang tension , walaupun game tu agak kebudak-budakan.Dress Up patung.haha.tomeii.Nak luangkan masa release tension hari ni.kalau dulu , hidup tanpa facebook , tanpa blog , tanpa twitter.Ngadap benda alah ni je la.Sejak dah ada laman sosial , lama tak bukak.haha.Dah siap sign up jadi member kat page game tu lagi tau.haha. jangan main-main.

Sekarang tengah layan game goodgame cafe pulak.bukan main kat facebook. kat facebook line lambat -.-


 Nabila yang jadi tukang masak tu. Yang atas tu nama cafe saya! haha. Baru level 2. Susah nak naik ke level 3 t-t . Malam ni memang layan game ni je.Haha. Okay bye.Nak sambung masak.Kang hangus , takada pelanggan pulak kan? =3


7 comments

Tuesday, May 29, 2012 8:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

main game memang release tension. haha

Tuesday, May 29, 2012 9:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

skung xtaw dh nk men game per.. :(

macam best je game tu

Tuesday, May 29, 2012 9:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha :P game yang kita jadi pelayan tu besss :D

Wednesday, May 30, 2012 2:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

hihih ...

Friday, June 01, 2012 6:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak saya tag
http://budakepalmerah.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Sunday, June 03, 2012 4:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi , fara nak tolong blogger tingkatkan followers blog+earning churpchurp+twitter , jemput join segmen fara , ada hadiah menanti :D
inshaallah earning churpchurp boleh meningkat peacee
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...